Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matce praskl prsní implantát: Jedno ňadro měla jako meloun!

Autor: rc - 
24. ledna 2020
19:13

Hannah Packhamová toužila po dokonale tvarovaných velkých prsou a tak se rozhodla podstoupit plastickou operaci. Dnes třicetiletá žena se tři dlouhé roky pyšnila dokonalým poprsím, když zničehonic jedno z ňader začalo být větší než to druhé. Packhamová se obávala rakoviny. Příčinou však bylo prasknutí jednoho z implantátů!

Hannah Packhamová z anglického města Brighton se rozhodla podstoupit plastickou operaci v roce 2014. Mladá žena vždy snila o velkých prsou a tak se rozhodla, že si nechá zvětšit poprsí z velikosti 32A na velikost 32D. S operací, za kterou zaplatila 4 tisíce liber (cca 112 tisíc Kč), byla spokojená a tři roky se pyšnila dokonalým dekoltem.

V říjnu roku 2018 si však všimla, že jedno prso začíná být větší než to druhé. Uběhlo pár týdnů a prso bylo až pětkrát větší! „Byla jsem strachy bez sebe. Prostě se nafouklo do velikosti melounu. Bylo pětkrát větší. Bylo to jako bych byla devět měsíců těhotná,“ popsala pro britský deník Daily Mail.

Vyděšená máma začala panikařit a na internetu začala hledat příčinu. Ve vyhledávači na ni vyskočilo, že by se mohlo jednat o karcinom prsu. „Hledala jsem na internetu a prostě samu sebe přesvědčila, že mám rakovinu prsu,“ dodala. Strach z rakoviny z ní opadl až poté, co se dostavila do nemocnice, kde jí oznámili, že jeden z jejích implantátů praskl a je nutné, aby podstoupila operaci, při níž jí vyndali oba dva implantáty.

 „Cítila jsem se tak trapně,“ uvedla s tím, že se cítila nepřitažlivá a raději svůj hrudník schovávala do o číslo větších mikin. Nakonec se rozhodla, že půjde pod skalpel znovu a podstoupila novou plastiku, při níž dostala nové implantáty velikosti 32F, ovšem ani nyní není spokojená. Podle jejích slov nejsou prsa tak velká a dobře tvarovaná jako ta předešlá. „Milovala jsem svá perfektní prsa a teď mám znetvořená prsa. Jednoho je hezky kulaté a to druhé je oválné,“ postěžovala si.

Tubera ( 24. ledna 2020 20:13 )

Bomba!
Ja mam takove koule🤗🥰😁👍

Zobrazit celou diskusi