Jejich lásku jim všichni přáli, ovšem pak se Brad zakoukal do Angeliny Jolieové (44) a pohádce byl konec. Po řadě společných let a adopcích i porodech šesti dětí ale přišel rozchod „Brangeliny“ a všichni teď netrpělivě očekávají, zda se hollywoodský fešák vrátí s prosíkem k bývalé manželce, která je shodou okolností též sama.

Navíc, když jim to na nedávném předávání cen, kde se spolu dali na chvíli do řeči a nechali se při tom i vyfotit, tak moc slušelo. Podle zdrojů z jejich okolí to navíc nebylo žádné shledání po dlouhé době, ale dvojice se vídá v soukromí poměrně často, snad přinejmenším pětkrát před minulým víkendem, kdy na sebe upoutali pozornost veřejným setkáním na červeném koberci. Dokonce se měli vidět i na Vánoce na tajné schůzce přímo v sídle Jennifer v Bel Air.

„Myslím, že ho vlastně nikdy nepřestala milovat, i když jí zlomil srdce, když ji opustil kvůli Angelině. Trvalo to opravdu dlouho, ale odpustila mu za všechno - právě odpuštění bylo velkou součástí toho, že se mohli posunout dál,“ prozradil dokonce blízký přítel bývalé hvězdy sitcomu Přátelé. 

Také kamarád Brada Pitta a jeho dlouholetý kolega z firmy Plan B potvrdil: „Mluví už jen o Jen. Znovu zažehli jiskru a už léta jsem je neviděl tak šťastné.“ Ovšem zda je to skutečně tak a Anistonová s exmanželem jsou znovu spolu, ukáže až čas.

Každopádně sama kráska, jejíž vystouplé bradavky leckterému pánovi nedají spát, si z podobných řečí dělá spíše legraci a humbuk po setkání s Bradem okomentovala jen následovně: „Je to vtipné. Ale o čem jiném by mluvili, že?“ Také hvězda filmů Troja, Mr. and Mrs. Smith či Tenkrát v Hollywoodu zatím chodí kolem horké kaše a na otázku, zda svou bývalku doprovodí na předávání Oscarů, odvětil pouze: „Ne, nemám doprovod.

VIDEO: 10 vtipných momentů Jennifer Anistonové

Video
Video se připravuje ...

10 vtipných momentů Jennifer Aniston Youtube.com/funnymoments/BPŽ

Fotogalerie
79 fotografií