Mezi celebritami oblíbené Q&A, tedy „questions and answers“ (otázky a odpovědi), jsou vždycky způsobem, jak se přiblížit svým fanouškům a poodhalit jim něco málo ze svého soukromí. Když tomuto fenoménu podlehla Andrea Růžičková alias Eva z Vyprávěj nebo Marika z Ordinace, mnohé své příznivce nejspíš zaskočila tím, jak otevřeně dokáže hovořit o své víře. Přece jenom to, že někdo věří v Boha, je ve společnosti tak trochu tabuizovaným tématem...

Kráska, která se před několika málo týdny stala dvojnásobnou maminkou, totiž zprvu odpovídala na nevinné dotazy typu, zda plánuje další miminko (na což odpověděla, že neplánuje, nicméně dalšího potomka rozhodně nevylučuje), poté však byla mimo jiné dotázána, jak uspává své chlapečky. A její odpověď byla dosti nečekaná!

„Mazlím, škrabkám, hladím, povídáme pohádky… A na konci všeho je modlitbička. Modlím se šeptem tak dlouho, aby usnul, až nakonec usne,“ prozradila Andrea, která malého Jonáše (1 měsíc), stejně jako staršího Tobiáše (2), podle svých vlastních slov v brzké době plánuje nechat pokřtít. Kromě toho se svěřila, že je papež František (83) jejím „oblíbencem“.

Pro mnohé bylo přiznání sympatické umělkyně (kromě herectví se věnuje například i fotografování) překvapením, málokdo zřejmě tušil, jak silně je v ní víra zakořeněna, a tak se další dotazy točily především kolem tohoto tématu - a co pro ni vlastně znamená. „Je to jednoduše víra… Ve Stvořitele, vyšší moc, záměr, lásku, duši, dobro, zákon, věčnost, život, že vše JE, jak má být… Je to SÍLA. Vnitřní SÍLA,“ upřesnila půvabná Růžičková, která se proslavila ještě pod svým „dívčím“ jménem Kerestešová.

Zároveň také dodala, že její manžel je „už“ také věřícím. „Náš vztah byl nejdřív věřící–nevěřící, a byl to vztah jako každej jinej. Možná ještě víc obohacující, přináší totiž pohledy obou stran,“ prozradila na svého chotě, hudebníka Mikoláše Růžičku (41). Po boku své krásné paní však podle všeho našel Boha. Při pohledu na fotky téhle šťastné rodinky, které jak Andrea, tak i Mikoláš často sdílejí na sociálních sítích, se nedá ani pochybovat o tom, že jim to takhle plně vyhovuje a že jsou oba naprosto spokojení!

VIDEO: Andrea Růžičková koncem listopadu 2019: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení! 

Video
Video se připravuje ...

Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení! Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií