Pro podobné situace má Sabina Laurinová pochopení. „Když se dvakrát týdně objevujete na obrazovce, pro řadu diváků se stáváte tím člověkem, kterého hrajete,“ vysvětluje Laurinová svou zkušenost s účastí v jednom z takzvaných nekonečných seriálů. Za dobu, kdy je na obrazovkách pravidelně k vidění v modrobílém sestřičkovském úboru, si herečka už zvykla na dotazy, jak řešit drobná domácí poranění.

S prosbou o radu se na ni ale nedávno obrátili i zoufalí rodiče dítěte, které spolklo tužkovou baterii. „Naštěstí to nebyly moje děti. Každopádně jsme museli okamžitě vyřešit, co udělat a jak se zachovat,“ svěřila Blesku Laurinová, která i díky seriálu ví, že v takovém případě jde o každý okamžik.  

Ani s nově nabytými poznatky ale herečka neuvažuje o změně profese. Také co se rad týče, zůstává Sabina Laurinová nohama na zemi. „Práce na seriálu mě obohatila a stále obohacuje. Na druhou stranu si netroufám tolik radit, jelikož mám nesmírný respekt k profesi lékařů a sester,“ uzavírá drobná blondýnka.

VIDEO: Sabina Laurinová pomohla při nehodě

Video
Video se připravuje ...

Zachránkyně Sabina Laurinová: Pomohla při vážné nehodě dítěte!  Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií