Své slavné mamince Mája Kameníková naštěstí nebrnká na nervy. Holčička, kterou má Sabina Laurinová se stomatologem Karlem Kameníkem, rozeznívá struny ukulele – pro její generaci dosti netypického hudebního nástroje.  Důvod, proč si ale malá Mája vybrala zrovna tenhle původem havajský nástroj, je naopak vyloženě záležitostí dětí jejího věku. Inspirací Máje byl totiž chytrý telefon a internet v něm.

„Mladá generace je dnes napojená na zdroje informací úplně jinak, než jsme byli my, a inspiraci hledá naprosto jinde, než jsme hledali my. Strašně mě ale potěšilo, že se inspirovala zrovna tímhle,“ pochvaluje si zájem mladší dcery Sabina Laurinová, která s nákupem strunného nástroje podobného kytaře neváhala. Přesto ale herečka doufá, že by v sobě v budoucnosti její mladší dcera mohla objevit touhu studovat a stát se lékařkou jako tatínek.  

Do uměleckého světa má totiž našlápnuto už starší dcera Laurinové Valentýna. Letos plnoletá slečna nijak neskrývá umělecké ambice. Původně studovala klasický balet na konzervatoři. Zatoužila ale stejně jako tatínek Pepa Vojtek projevovat se i hlasem, a tak přesedlala na studium muzikálu na Konzervatoři Jaroslava Ježka.

Fotogalerie
39 fotografií