Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální smrt známého boxera Petra: Manželku Zuzanu obžalovali z vraždy!

Autor: rc - 
29. ledna 2020
11:44

Až pětadvacet let za mřížemi hrozí Zuzaně K. Č., která minulý rok v červenci měla bodnout svého manžela kuchyňským nožem a posléze ho nechat bez pomoci ležet na zemi. Peter Kosár (†45), který byl známým slovenským boxerem, brutální útok nepřežil. Prokurátor čtyřiačtyřicetiletou ženu obžaloval ze zvlášť závažného zločinu vraždy. 

K brutálnímu útoku došlo vloni koncem července ve slovenském městě Michalovce. Zuzana K. Č. podle policie chvíli po půlnoci nožem zaútočila na svého manžela Petra Kosára, známého boxera a milovníka bojových sportů. Čtyřiačtyřicetiletá žena měla svého manžela bodnout do levé části hrudníku a po útoku ho nechat ležet v tratolišti krve. V bytě ho navíc údajně zamkla. Zraněný muž si pomoc zavolal sám.

Poté, co na místo dorazila policie a záchranná služba, Peter ještě komunikoval a mužům zákona řekl, že za útokem stojí jeho manželka Zuzana, s níž byl v rozvodovém řízení. Záchranáři ho posléze převezli do nemocnice, kde přes veškerou snahu lékařů zemřel na vážné poranění srdce.  

Zuzana byla po útoku zadržena policií. Podle informací slovenského deníku Nový Čas ji nejdříve stíhali pro zločin zabití a přečin porušování domovní svobody. Téměř půl roku po útoku prokurátor Zuzanu obžaloval pro zvlášť závažný zločin vraždy. Zuzaně tak hrozí až pětadvacet let za mřížemi. „Obviněná 28. července 2019 po půlnoci v Michalovcích usmrtila svého manžela Petra K. tak, že ho píchla kuchyňským nožem do levé části hrudníku. Po skutku zamkla poškozeného v bytě a z bytu odešla. V případě uznání viny hrozí obviněné trest odnětí svobody na dvacet až pětadvacet let,“ uvedl pro Nový Čas mluvčí krajské prokuratury Košice Milan Filičko.

Podle informací slovenského zpravodajského webu Sme.sk měli manželé dlouhodobé rozepře. Matka Petera K. při výpovědi údajně uvedla, že její snacha měla uplynulé čtyři roky problémy s alkoholem a v opilosti se chovala agresivně. Dokonce prý byla svědkyní toho, když chtěla Zuzana uhodit svého manžela po hlavě lahví. Napadnout měla i svého otce, který na ni chtěl podat trestní oznámení. Toxikologie v krvi a moči obviněné údajně odhalila drogy.

O problémech mezi manželi hovoří i sousedé, kteří osudný večer prý slyšeli z jejich bytu divokou hádku. Hádky a křik se údajně ozývaly z bytu rozvádějících se manželů v posledních měsících často. Manželé měli malého syna, o kterého se měl starat hlavně Peter, který působil jako rozhodčí v mezinárodní boxerské federaci a trénoval malé nadějné boxery. Se svými přáteli také přestavil starou kotelnu na školu bojových umění. Zúčastnil se i několik závodů Spartan race, kde vedl své vlastní družstvo.

levicove-smegma ( 29. ledna 2020 22:37 )

Když píše redaktorka o útoku vražedkyně, tak to je jen "píchla". Kdyby to byl útok chlapa na ženskou, tak to bude minimálně bestiální zbaběle vražedný sadistický útok nohačetnými bodnými ranami na chudinku ženušku, která právě opečovávala malé robátko.

sorgedoktor ( 29. ledna 2020 20:05 )

Kdyby včedel co ho ceka, asi by si to s tim rozvodemm rozmyslel

xoxo ( 29. ledna 2020 19:52 )

Jak vidím zelený panelák, je mi jasný, že to budou Slováci východňári. Tam občas hoří, občas se vraždí po lahvince lavórovice...

pelagie ( 29. ledna 2020 17:44 )

Píchla ho nožem, ? snad bodla ....

5nastolevceskych ( 29. ledna 2020 16:55 )

To by bylo domácí násilí a byl by z bytu policejně vykázán a soudně potrestán.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání