Na divadelním jevišti zpovzdálí to tolik patrné není, ale v detailním záběru na kameře to diváky trklo do očí. Elis, která do Ordinace nastoupila coby paní Olšovská, rodička s roztroušenou sklerózou, diváky zaujala mimo jiné podivně tvarovanou čelistí. Ovšem mysleli si, že je to maskou nebo líčením.

Není tomu tak. „Mám atrofii čelistního kloubu, laicky řečeno, na jedné straně mi ubývá tkáň. A protože čelist je párový orgán, kloub na druhé straně se to snaží vyvažovat a zvětšuje se,“ přiznala Elis Blesku s tím, že se jí změny v obličeji projevily až v dospělosti.

Všimla jsem si toho, když jsem se poprvé uviděla na obrazovce. Na stomatochirurgii mi řekli, že jedinou cestou je osekat větší kloub do velikosti menšího. Musela bych mít ale asi rok zdrátovaná ústa,“ vysvětluje zpěvačka. 

Zdravotně jí však kloub problémy nedělá, jednalo by se jen o estetický zákrok. „Jako zpěvačka si ale nemohu dovolit rok rekonvalescence, zvláště ne teď, kdy vystupuju ve slavné Čarodějce v GoJa Music Hall, tak jsem se na to vykašlala,“ dodává Elis.

„Sžila jsem se s tím a jsem spokojená. Navíc, asymetrie mě vyčleňuje z davu a jsem pro producenty výrazná,“ směje se. Jako by jí nestačil výrazný dekolt a velký hlas, kterým okouzluje právě v muzikálové Čarodějce…

VIDEO: Čarodějka Eliška Ochmanová s proklatě hlubokým dekoltem: Zelená je barva mého života!

Video
Video se připravuje ...

Čarodějka Eliška Ochmanová s proklatě hlubokým dekoltem: Zelená je barva mého života! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií