Obchod s automobily a související služby nabízejí rozmanité možnosti uplatnění v nejrůznějších profesích, od recepční přes automechanika a manažera servisu až po prodejce nových či ojetých vozidel. Volná pracovní místa u všech autorizovaných prodejců a servisů značek Volkswagen, Audi, SEAT, Volkswagen Užitkové vozy a Das WeltAuto v České republice si nyní snadno vyhledáte na novém portále CARJOBS.CZ.

Autor: Porsche Česká republika s.r.o.

„S novým portálem CARJOBS.CZ chceme sloužit jak naší síti autorizovaných prodejců a servisů, která zahrnuje bezmála stovku partnerů od Chebu až po Třinec, tak i všem čerstvým absolventům a zkušeným profesionálům z technických, ekonomických i dalších oborů, kteří hledají zajímavé pracovní uplatnění v automobilové branži s perspektivou profesního růstu a rozvoje,“ říká Roman Ludvík, vedoucí oddělení tréninku ze společnosti Porsche Česká republika, která nový projekt CARJOBS zastřešuje.

Portál CARJOBS.CZ je koncipován podobně jako webové stránky značky Das WeltAuto, které jsou již mnoho let první volbou pro všechny zákazníky, kteří hledají kvalitní a prověřený ojetý automobil s nadstandardními zárukami. Uživatelé webu CARJOBS.CZ naleznou na jednom místě přehledně prezentovanou nabídku volných pracovních míst u všech autorizovaných prodejců a servisů výše uvedených značek v celé České republice. Systém navíc umožňuje individuální vyhledávání se čtyřmi různými filtry – podle značky, regionu, partnera nebo pozice.

Společnost Porsche Česká republika navazuje projektem CARJOBS.CZ na již probíhající projekty v oblasti vzdělávání a podpory škol s výukou auto-oborů, díky tomu dokáže zprostředkovat také praxi nebo brigádu studentům, kteří tak mohou získávat důležité pracovní zkušenosti již během svého studia.

Čerstvým absolventům i zkušeným odborníkům nabízí pracovní kariéra u autorizovaných partnerů mnoho výhod. Kromě mimořádně zajímavé pracovní náplně mezi ně patří například zajištěné uplatnění i v nové éře trvale udržitelné mobility, která klade nové nároky na kvalifikaci a odborné znalosti a dovednosti. Autorizovaní prodejci a servisy proto poskytují svým zaměstnancům možnost kvalitního celoživotního vzdělávání, aby byli skvěle připraveni na již probíhající přechod k elektromobilitě a na zavádění inovativních technologií, jako je umělá inteligence, rozšířená realita, digitalizace nebo autonomní jízda.

Pokud si uchazeč nevybere z aktuální nabídky pracovních příležitostí, může využít poptávkový formulář a dát o sobě vědět konkrétní provozovně. Kompletní aktuální nabídku volných pracovních míst a další informace naleznete na www.carjobs.cz

Autor: Porsche Česká republika s.r.o.