Pro krásu si na klinice plastické chirurgie vytrpěla své, a tak se teď rozhodla sklízet šťavnaté ovoce. Stejně tak šťavnatě vypadají křivky DJky a proslulé vdovy Andrey Pomeje. Ta loni v listopadu podstoupila reoperaci prsou a nechala si vyměnit zdeformované silikonové implantáty. O tom, že výsledek stojí za to, netřeba pochybovat.

A protože se na vnadnou Andreu jistě rád dívá nejen její partner Petr Plaček (38), má modrooká krasavice na instagramu už bezmála 70 tisíc sledujících. Proto jí, stejně jako mnoha dalším influencerům a známým tvářím, chodí nabídky na takzvané spolupráce, které spočívají v prezentaci různých produktů prostřednictvím barterů či za finanční obnos.

Aktuálně se tak DJka rozhodla přilepšit si spoluprací se značkou samoopalovacích produktů. Aby však její followeři uvěřili, že nabízené zboží skutečně funguje, je třeba ho patřičně předvést a hlavně dosvědčit, že ho sama používá a nenabízí něco jen proto, aby přibyly korunky do rodinného rozpočtu. A tak šla Andrea doslova s kůží na trh, když se nakrucuje v sexy bílém spodním prádle, které pomáhá zvýraznit její uměle nanesené opálení. Toho samozřejmě docílila použitím propagovaného produktu.

Koho však reklama nezajímá, nemusí zoufat. Pod rouškou PR se skrývá velice pěkný pohled na Andreino tělo, zejména již zmíněné poprsí a zadeček. Proto se u naší galerie jistě muži orosí vzrušením a ženy osypou závistí!

VIDEO: Andrea Pomeje: Z čeho měla husí kůži?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií