Herečka Petra Vajdová, která si to před časem pořádně zavařila svými problémy s alkoholem, má za sebou vzdor relativně nízkému věku hodně pestrý život. V průběhu jednoho roku dokázala pobýt v protialkoholní léčebně v české Kroměříži, kde se stihla osudově zamilovat, počít a porodit synka a po dobrovolném (a předčasném) ukončení léčby se dokonce i vdát. A přestože jejího manžela, urostlého českého kamioňáka Martina, nedávno načapali opilého za volantem, ona na jeho adresu pěje ódy.

Vajdová se totiž vrátila na prkna Slovenského národního divadla (SND), kde převzala náročné herecké party po zesnulé kolegyni Monice Potokárové (†27), a péče o syna Martínka (7 měsíců) zbyla – mimo jiné – na manželovi. „Jsem ve svém manželství velmi šťastná, potkala jsem člověka, který je nejen mým manželem, ale i mým přítelem a také úžasným otcem. Všechno se naučil, a když mám představení nebo náhodou hodně práce, celý den se o něj postará. Uspí ho, vykoupe ho… Umí to s ním,“ prozradila s dojetím v hlase v pořadu Dámský klub na RSTV.

Moderátorka pořadu Soňa Müllerová (58), zároveň exmanželka zpěváka Richarda Müllera (58), zhodnotila, že je to tedy záviděníhodný chlap – a Vajdová s ní vřele souhlasila.

Byť je zcela zřejmé, že na rozdíl od ní, co již na prknech, která znamenají svět, dokáže ztvárnit například silnou roli tragické Antigony, on se ještě stále tak docela nevymanil z područí závislosti a nepřekonal své démony. Na podzim minulého roku totiž naboural firemním vozem do zaparkovaných aut v Šamorínském areálu, načež mu bylo v dechu naměřeno – v pravé poledne – slušných 1,75 promile. Tak alespoň že doma je z něj otec na plný úvazek!

VIDEO: Podobný skandál se odehrál v roce 2018 také v Česku: Dagmar Patrasová (63) nabourala auto a v krvi měla 2,5 promile!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela. Aktu.cz

Fotogalerie
49 fotografií