Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Paroubkovu synovi utekla manželka. Nese to těžce, prozradila máma Zuzana

Autor: sova, bel, dp - 
31. ledna 2020
05:00

V rodině Jiřího Paroubka (67) dochází k dalšímu dramatu. Zatímco expremiér dál řeší rozvod s Petrou Paroubkovou, kterou si bral v roce 2007, jeho syn Jiří Paroubek mladší (35) se možná bude rozvádět také. Odešla od něj totiž jeho manželka Tereza Smejkalová Paroubková (37), a jak uvádí i její facebook, nyní „žijí odděleně“. Bývalá manželka expremiéra Zuzana Paroubková (61) nyní deníku Aha! potvrdila, že její syn vše nese těžce.

Docela špatně, přeci jen osm let spolu bydleli a dva roky jsou svoji,“ řekla Aha! první žena někdejšího premiéra Zuzana o tom, jak Jiří Paroubek mladší odloučení snáší. O dalším rozkolu v Paroubkově rodině informoval původně Expres.cz.

Paroubka mladšího přitom prý Tereza opustila už před pěti měsíci. „S dcerkou (z předchozího vztahu, pozn. red.) teď (Tereza - pozn. red.) bydlí v podnájmu,“ řekla Aha! Zuzana Paroubková, která se v současnosti zotavuje na rehabilitační klinice v pražských Malvazinkách.

Svatba Jiřího Paroubka mladšího. Svatba Jiřího Paroubka mladšího. | Martin Hykl

Paroubek s květinou a v synově autě

Právě tam byl paní Zuzanu před více než týdnem navštívit i sám bývalý premiér. Přišel s květinou v ruce, jezdí přitom v synově červeném jaguáru, který mu Jiří mladší půjčuje. 

Co říká expremiér na složitou rodinnou situaci svého syna? „Syn není politik a nevím, proč by to mělo někoho zajímat,“ uvedl při dotazu Aha! Paroubek starší.

Samotnou manželku Paroubka mladšího Terezu, která dělá manažerku jednoho pražského kadeřnictví, Aha! včera zastihlo na jejím pracovním telefonu. „Nezlobte se, nebudu se vyjadřovat,“ řekla smutně a rozloučila se.

Někdy to nevyjde…

„Manželství je vždy o dvou lidech a bohužel se někdy stane, že přestane fungovat. Ostatně jako jiné věci v životě,“ glosoval Paroubek mladší na své svatbě skutečnost, že jeho otci krachlo manželství se Zuzanou Paroubkovou, aby se později dostal do potíží i další vztah s Petrou Kovářovou, dnes Paroubkovou, se kterou je expremiér v rozvodovém řízení. 

Tlumočnice Petra (46), autorka dnes již legendárního výroku o Paroubkově sexy mozku, ho po několikaletém soužití opustila i s dcerou Margaritou (10).

A to o Paroubkovi ještě v roce 2009 na svém blogu psala: „Můj muž je nesmírně pozorný a galantní (...) Pořád se směje, vtipkuje a laškuje. A vypadá báječně.“

Chata v Řeporyjích, kterou Paroubek přepsal na syna Chata v Řeporyjích, kterou Paroubek přepsal na syna | Blesk:Jakub Poláček (Blesk)

Důvod Petřina odchodu zjistil Paroubek starší z dopisu, který mu jeho žena zanechala doma.

„Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš. Kromě toho jsou tady tvoje tajemství. To už taky nezvládám. Stresy kolem tvé práce mě před 2 roky málem zabily,“ psala v něm Petra Paroubková.

Důvod odchodu Terezy od juniora podle zdrojů Aha! ale spočíval spíše v mentální nevyzrálosti manžela. „Pořád jen hrál na počítači a měl zálibu v alkoholu,“ sdělil zdroj Aha!

Expremiér za ČSSD Jiří Paroubek s partnerkou Gábinou Expremiér za ČSSD Jiří Paroubek s partnerkou Gábinou | Blesk

Odejde s prázdnýma rukama?

Zatímco se Paroubek starší s Petrou dosud majetkově nevypořádal, v případě juniora by rozvod mohl proběhnout celkem bezproblémově. Spolu děti totiž nemají. A pokud jde o společné majetky, tak ty je, alespoň podle katastru, rovněž nesvazují.

Byt v pražských Stodůlkách, starý dům v Řeporyjích či chata ve Vraném nad Vltavou jsou všechny psané na Paroubka mladšího. Dokonce i kadeřnictví, kde Tereza dělá manažerku, patří jejímu brzy již bývalému muži. Podle webu Expres.cz mají navíc předmanželskou smlouvu.

lunatic ( 31. ledna 2020 23:59 )

Má fantazie mi nabídla sice mnohá rozuzlení,pouze nevěra s počítačem mě nenapadla

.tg.bb ( 31. ledna 2020 20:56 )

Díky za vtip roku!

oklusnifranta ( 31. ledna 2020 18:47 )

Damire55, tomě mrrrrdá?

Katka32111 ( 31. ledna 2020 18:10 )

no a?

ganisu ( 31. ledna 2020 17:58 )

Oba jsou skvělí lidé. My jsme to pochopili a manželka jeho syna také

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa