Gábině bohužel před časem lékaři diagnostikovali rakovinu slinivky. Právě to však přimělo Freje zamyslet se nad jejich vztahem a vyslovit se. „Byl podzim a já byla zrovna hospitalizovaná,“ líčila pro Aha! Gábina.

Herec ji vyzval, aby společně vyšli na balkon. Tam před ní poklekl a požádal o ruku. „Řekl mi, že to myslí smrtelně vážně, že mě miluje a chce být mým mužem i na papíře. Nevěřila jsem svým očím i uším,“ prozradila nastávající nevěsta, která na veselku čekala přitom dlouhých 12 let.

Čtyřikrát ženatý Ladislav už popáté do chomoutu nechtěl, ovšem nakonec vše přehodnotil, když jeho milou čekala složitá osmihodinová operace rakoviny slinivky. Dvojice se dohodla, že když vše dobře dopadne, svatba bude na jaře.

„Včera jsem byla na vyšetření CT a vše je v pohodě, tak se těším. Jen doufám, že Láďa do té doby nezmění názor,“ prozradila přítelkyně představitele doktora Karla Sovy z Nemocnice na kraji města. Ostatně se herec možná inspiroval synem Ladislavem (46). Ten měl totiž veselku loni v létě a bral si krásnou herečku Švandova divadla Martinu Krátkou (35). „Láďa se kvůli Martině nechal u českobratrské církve pokřtít. Jinak by svatba v kostele nemohla proběhnout,“ odtajnila nyní Gábina o nevlastním synovi, který má z předchozího vztahu syna Štěpána Freje (13).

Láďu, stejně jako dceru Kristýnu Frejovou (48), má Frej se čtvrtou manželkou Věrou Galatíkovou (†69). Z prvního manželství s A. Sklenarikovou zplodil zase syna Davida, který po rozvodu emigroval s matkou do Švýcarska. Podruhé a potřetí se nechal herec oddat s Gabrielou Wilhelmovou (†60), jejichž vztah poznamenaly dva potraty, a s herečkou Evelynou Steimarovou (74).

VIDEO: Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém? Blesk TV

Fotogalerie
33 fotografií