Jen pár měsíců po porodu má herečka opět plný diář a zdá se, že skloubit rodinu a kariéru zvládá na jedničku. Bez svého potomka, kterého má s manželem a tanečníkem Matyášem Rambou (29), neudělá ani krok.

Jméno ani pohlaví dítěte dosud veřejně Tereza neodhalila, na sociálních sítích o něm píše jako o Slunci. Jednou ale ukázala bílo-modré dupačky a pak se možná podřekla, když k fotkám svého muže s mrňouskem napsala: »Kluci tak, jak mají být« anebo »Moji horaLOVE«.

Herečce s péčí o miminko pomáhá její muž i babičky. Mezi natáčením obrazů totiž zvládá nejen uspávání a kojení, ale také psaní své první knihy o cestování Dobro druhům. „Makáme na tom v mezičase,“ napsala u fotografie, na které sedí ve filmařském karavanu a v náručí má dítě i návrh obálky připravované knížky.

Při natáčení se potkala se svou kamarádkou Aňou Geislerovou (43). Ta si po rolích osudových žen, jako je Božena Němcová nebo Olga Havlová, konečně zahraje i v pohádce. „Tereza točí, kojí, píše knihu, je nominovaná, velí smečce a je furt stejně uchechtaná,“ smeká před elánem mladší kolegyně.

Voříšková se v poslední době blýskla především hlavní rolí v hořké komedii Vlastníci, dokonce tolik, že je za ni nominována na Cenu české filmové kritiky i Českého lva. Kritici udělí svá ocenění již tuto sobotu, na Lvy dojde ale až 7. března.

Pohádku režiséra Karla Janáka, s nímž spolupracovala Tereza i na svém úplně prvním celovečerním filmu Rafťáci, diváci uvidí na obrazovkách České televize na Štědrý den.

Natáčí se na zámku Žleby a na Slovensku. Zámek se kvůli doposud mírné zimě musel uměle zasněžovat. Diváci v ní kromě Terezy a Ani uvidí také Zlatu Adamovskou (60), Vojtu Kotka (32) či Matěje (44) a Kryštofa(37) Hádkovy.

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
45 fotografií