Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

275kilová baculka prosí o pomoc při hubnutí. Operaci jí lékaři zamítl, když přibrala

Autor: shp - 
31. ledna 2020
12:28

Život se s Ginou Krasleyovou (28) z Tuckertonu v New Jersey nemazlil. V dětství ji otec bil a nadával jí, že je tlustá a hloupá. Začala se kvůli tomu přejídat, až se vyjedla na životu nebezpečných 275 kilogramů. Když vyhledala lékařskou pomoc, vypadalo to nadějně. Doktor jí ale nakonec operativní zákrok zamítl.

Když bylo Gině 14 let, vážila už 137 kilogramů. Po tyranii despotického otce s přejídáním pokračovala. V 18 letech vážila 204 kilo. Ani morbidní obezita ji ale nezastavila předtím, aby si našla lásku. Seznámila se s Beth, kterou si později vzala za manželku. Ani ve svazku s ženou svých snů ale nepřestala s nebezpečným přejídáním.

Rodina Giny dokonce Beth osočuje z toho, že je životu nebezpečná obezita její vina. Beth totiž své lásce neustále nakupuje jídlo. Když se Gina vyjedla na 275 kilo, vyhledala pomoc Dr. Younana Nowzaradana v rámci reality show My 600-lb Life (Můj 300kg život) americké stanice TLC. Sama Beth přiznala, že kvůli obezitě manželky neměly sex už dlouhé 3 roky.

Nezhubnula, ale přibrala

Lékař ohromné baculce naordinoval dietu a za úkol jí dal shodit během dvou měsíců 23 kilo. Jenže když se po určené době dostavila do ordinace, vážila 278,5 kg. Od začátku svého boje s obezitou tedy nabrala 3,5 kila. Doktor Nowzaradan jí ale dal druhou šanci. Beth se však nepoučila a i nadále jí pořizovala jídlo, protože má Gina problémy s pohybem.

Nakonec se jí ale po těžkém boji s vlastními chutěmi podařilo shodit 29 kilo. Jakmile Nowzaradan viděl, že váží 246 kilo, dal zelenou její operaci, která měla mít za následek další zhubnutí. Jedná se o podvázání žaludku, po němž může pacient přijímat jen menší porce jídla. Jenže když se Gina dostavila do nemocnice před zákrokem a stoupla na váhu, přišel šok.

Zhubni, nebo poletíš!

Žena vážila 252 kilo. Přibrala tedy opět šest kilo. Nowzaradan neskrýval své zklamání z Giny, které to dal jasně najevo. Řekl jí, že se mu opravdu nelíbí, že za rok jeho péče zhubla jenom 23 kilogramů. Američance dal ale poslední šanci. Buďto zhubne v následujících třech měsících 34 kilo, nebo bude z hubnoucího programu vykopnuta.