Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucii chytili v Brazílii s kufrem drog: Nová image!

Autor: dce - 
1. února 2020
05:30

Pašeračce Tereze v pákistánském vězení už mnoho naděje na propuštění nezbývá, zato Lucii T. zadržené s kufrem plným kokainu loni v Brazílii je zjevně "hej". Vzhledem k tomu, že je jen v domácím vězení, dostane se na internet i na sociální sítě. A sem tam i něčím přispěje. Teď tam ukázala novou image!

Když Lucii T. (33) v září zatkla policie v brazilském São Paulu, nevypadalo to s ní příliš dobře. V kufru měla v ukryté drogy - do podezřelých suvenýrů (šachovnice a repliky obrazu Poslední večeře od Leonarda da Vinciho) někdo nacpal šest kilogramů kokainu. A Lucie putovala rovnou za mříže.

Ven z vězení jí pomohla jediná věc - že s sebou do Brazílie vzala svou teprve dvouletou dceru. Soud ji totiž na její žádost propustil do domácího vězení, aby se o dítě mohla starat, uvedl brazilský web jusbrasil.com.br. Teď musí zůstat v oblasti São Paula, ale vzhledem k tomu, že údajně policii sdělila jména všech, kteří by s pašováním mohli mít něco společného, se patrně zdržuje pouze v bezpečí  hotelového pokoje.

Mobilní telefon s přístupem na internet jí ale zůstal, a ona tak může sdílet příspěvky na sociálních sítích. Zde před pár dny předvedla novou image. V domácím vězení se obarvila!

Ze zlatavě blond šla do stříbrně šedé, která teď frčí. V pozadí fotografie je vidět něco, co připomíná část dětského kočárku. Malá holčička je tedy patrně stále s matkou v Brazílii.

Stalin ( 1. února 2020 18:14 )

Další curva s kačeřím zobákem už s nima neotravujte !Fuj tak je škaredá jako prasnice.Stejně brzo zemře někdo ji sejme

reiner ( 1. února 2020 15:30 )

No jestli společníky napráskala, tak to docela jistě spočítané ....

hahans ( 1. února 2020 11:00 )

Proč s tímto zločincem stále otravují ? Snad by stála za zmínku až jí po létech pustí, ale jako odstrašující příklad havloidních dětí, které si myslí, že mohou vše !!!

BlbzBlesku ( 1. února 2020 08:29 )

Tady se píše fakt jen o kur..vách ,silikonovejch zrůdách obstarožnich debílkách co neumí starnout bez silikonu a botoxu..No vlasně žumpa Blesk co jiného.🤮👎

j_dc_cv ( 1. února 2020 07:41 )

Proč každá kravka na fotkách špulí gambu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání