„Právě jsme prodali druhé auto,“ pochlubil se koncem ledna Viktor Vincze na sociálních sítích. Nebylo to žádné impulzivní rozhodnutí, vzhledem k tomu, jak mu záleží na životním prostředí (v době, kdy hořela katedrála Notre-Dame, on upozorňoval na mnohem ožehavější problémy ve světě, například tání ledovců), ale dlouho si podle jeho vlastních slov s manželkou Adelou, známou moderátorkou, vlastně ani nedokázali představit, jaké to bude.

„Na několik měsíců jsme si to vyzkoušeli. Kombinace jednoho vozidla a MHD, vlaků, chůze a především dobrého plánování nás přinutila otevřeně si přiznat, že dvě auta jsou zbytečným luxusem. Pro nás i pro město, jeho ulice a ovzduší.“

„Určitě bychom si dokázali odůvodnit, proč nezbytně potřebujeme dvě auta, ale ve skutečnosti bychom je jen chtěli. Je mi jasné, že je to úkrok z kategorie bezstarostných lidí. Ale vždy opakuji - každý podle svých možností a své reality. Toto je ta naše a věřte, že stále hledáme další možnosti. Neboť žijeme sice v různých poměrech, ale na jedné planetě, která nám to může spočítat velmi stejně,“ vysvětlil Viktor své chvályhodné stanovisko, co by se mohlo stát inspirací i pro ostatní hvězdy (česko)slovenského šoubyznysu. Pracovní aktivity Vinczeových přece také často vyžadují přesuny z jednoho konce republiky na druhý… a zvládají to!

Díky tomuto rozhodnutí se teď ostatně na jeho instagramu objevují veselé postřehy z cestování hromadnou dopravou. Tento způsob přesunu z místa na místo po městě prý pouze posiluje jeho vztah s Adelou. „Místo třískání do volantu se objímáte, dotýkáte, opíráte, věnujete jeden druhému. Vyzkoušejte si to, nám to skvěle funguje. A pokud nemáte s kým, nezoufejte. Taková bratislavská MHD denně převeze asi 600 tisíc pasažérů, lepší seznamku nenajdete!“ vzkázal svým stejně ekologicky založeným příznivcům.

VIDEO: Adela (tehdy ještě) Banášová v šatech, co neodpustí ani deko, prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle

Video
Video se připravuje ...

Adela Banášová v šatech co neodpustí ani deko, prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle Andrii Konontsev

Fotogalerie
51 fotografií