Společně se svou dcerou Karolínou (25) vyrazila herečka Eva Holubová, kterou si diváci zamilovali z hořkých českých komedií, jako je Pupendo, Pelíšky nebo Knoflíkáři, na wellness. Mezi všemi těmi masážemi, saunováním a relaxacemi ovšem prožila chvilky jako vystřižené z nějakého napínavého filmu! „Něco podnětného a duchaplného Káje zrovna velmi zaníceně popisuju – a v tom se moje dcera v křesle napřímí a začne špicovat svoje ouška! Okamžitě si toho všimnu taky,“ líčí chvilky, při nichž tuhne krev v žilách. Na chodbě obě zaslechly dost podezřelé zvuky!

Než se vzpamatovaly, dveře se rozrazily. „A už v nich stojí podnapilý mladík. Otevřel si svým čipem! Napřed slyším pouze jeho hlas, nevidím na dveře. Vyskočím s větou ‚Co je?!‘, a přecházím plně do angličtiny: ‚What’s the problem?‘ Ani nevím, co odpověděl, hlavně, že vycouval. Vrhám se ke dveřím, zamykám dveřní páčkou, stavím barikádu ze všech našich zavazadel,“ pokračuje Holubová na instagramu. Snažily se okamžitě dovolat na recepci, aby na podivného muže upozornily, to se jim však nepodařilo...

„Za chvíli se vetřelec vrací, ale zámek ho nepouští. Prostě Shining! Čekáme, kdy přijde se sekerou! Brrr!!“ dodává v narážce na slavný snímek Stanleyho Kubricka (†70), kde se hlavní hrdina v podání Jacka Nicholsona (82) v záchvatu šílenství snaží probít pomocí hasičské sekyrky do koupelny ke své manželce a jejich společnému synkovi s těmi nejtemnější úmysly. „Vůbec jsem nečekala, že bude poslední noc tak rušná,“ stěžuje si umělkyně známá díky Divadlu Sklep.

Rozvahu ale neztratila ani v takhle vypjatý okamžik. „Mám záložní plán! Jestli se začne prosekávat, spustím pomocí cigarety požární poplach, a nepomůže-li to, urazím mu palici trezorem,“ dodala s nadsázkou představitelka asistentky Hanky Schwartzmüllerové ze seriálu Slunečná, co týden co týden válcuje žebříčky sledovanosti.

Děsivá zkušenost Evy Holubové měla na sociálních sítích, kde se s ní svěřila, bouřlivý ohlas. Pobavila zejména moderátora Milana Peroutku (29), jenž přiznal, že právě Osvícení patří mezi jeho nejoblíbenější filmy. „Škoda, že tam nejsem s váma!“ smál se - byť mu muselo být jasné, že herečce a její dceři v onu chvíli rozhodně do smíchu nebylo...

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
76 fotografií