Jasmina Alagičová, manželka vulgárního rappera Rytmuse, je přes půl roku hrdou maminkou syna Sanela (6 měsíců). Už měsíc po porodu se však vrátila před kamery a nedávno dokonce znovu vzala do ruky mikrofon při moderování. A přestože se Jasmina na markízácké párty usmívala na všechny strany, ve skutečnosti trpěla velkými bolestmi. Kozačky s vysokým podpatkem totiž skrývaly vymknutý kotník!

„Stalo se to tak, že jsem chtěla vystrašit svého manžela v podchodu a vyskočila jsem na schod, který tam nebyl. Nevím, jak se to mohlo stát,“ krčila rameny pro slovenský magazín Nový Čas. Reakce Patrika Vrbovského ji pak dost překvapila. „Patrik se tomu nejprve hodně smál, ale potom, když přišel blíž a zjistil, že to nebyl jenom můj obyčejný pád, protože to se mi někdy stává, tak byl chudáček úplně vyděšený,“ líčila kráska s balkánskými kořeny.

Přestože na pódiu působí Rytmus jako drsňák, srdce má podle všeho na tom správném místě. Jasmině pomáhá i s péčí o miminko a dokonce si potrpí na jedné konkrétní činnosti: „Od chvíle, co jsme si Sanelka přinesli domů z nemocnice, koupe ho jenom on. I když nahrával nové album, tak přišel na chvilku domů, jen aby ho vykoupal. A to jsem mu říkala, že ať vůbec nechodí, že to udělám sama… Je to však jejich společný rituál,“ pochlubila se s úsměvem na tváři Jasmina, která si nechala před několika málo dny napíchat rty kyselinou hyaluronovou, díky čemuž schytala pořádnou kritiku od svých příznivců. Díky opuchlým ústům totiž vypadá trochu jako nafukovací panna.

Zaláskovaní manželé, kteří se dali dohromady před necelými dvěma roky, jsou nyní pod neustálou palbou otázek, které se týkají dalšího dítěte. Zatímco ještě před časem tvrdili, že na druhého potomka rozhodně nespěchají, jelikož si užívají prvorozeného Sanelka, nyní otočili! „Když miminko přijde, tak přijde. Já přijmu všechno, co nám bude dopřáno,“ prozradila Novému Času šťastná maminka Jasmina s tím, že by si přáli mít s Rytmusem velkou rodinu. „My to máme takové podvědomé, že bychom Sanelovi chtěli pořídit sourozence, ale zatím je to zcela otevřené. Na pohlaví nám absolutně nezáleží, hlavně ať je zdravé. Děti jsou přece zázrak a to v jakémkoliv pohlaví.“

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak Jasmina v květnu 2018 lhala o svém vztahu s Rytmusem?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií