Jedna z nejvýznamnějších akcí plesové sezóny, tedy Český ples, se odehrávala v Obecním domě, stala se přehlídkou těch nejkrásnějších šatů od těch nejznámějších módních návrhářů. Například zakladatelka charitativní nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (47) „zrecyklovala“ šaty od Osmany Laffity (55), které už na jedné společenské akci měla, a kněžka Lilia Khousnoutdinová (31) zase zvolila outfit z dílny Blanky Matragi (66). „Kdyby se princezna Leia někdy vdávala, tak věřím, že by měla takovéto pohádkové šaty!“ napsala snoubenka miliardáře Karla Janečka (46) na instagram v odkazu na hlavní ženskou postavu Hvězdných válek, která si také libovala ve výrazných róbách.

Většina dam se rozhodla pro střihy odvážné a pokud možno s co největšími dekolty, aby vynikla ňadra, anebo s odhalenými zády. Pod nimi by byly podprsenky tak trochu nápadné, a tak musely vyrazit do společnosti, jak se říká, na divoko.

Nekonečně hluboký výstřih předvedla například modelka Kristýna Schicková (25), sestra úspěšného fotbalisty Patrika Schicka (24), která se vydala plesat vzdor faktu, že je v devátém měsíci těhotenství, operní diva Tereza Mátlová (44), životní partnerka hudebního producenta Františka Janečka (75), která se může pochlubit pořádně plným (přírodním) dekoltem, anebo rusovlasá manželka herce Karla Heřmánka (30) Nikol Kouklová (30), co v modrých šatech s rafinovaným průstřihem v oblasti prsou mezi ostatními ženami vysloveně zářila. Na nejkrásnější ňadra se podívejte do naší galerie a sami posuďte, jaká celebrita podle vás vypadala nejlépe!

Fotogalerie
55 fotografií