„Dozvěděl jsem se některé věci o Lucii z minulosti, z mládí... Jsem to musel nejdříve nějak prodýchat a strávit to,“ přiznal ve slovenském pořadu Svadba na prvý pohľad neboli Svatba na první pohled. V něm se dvojice, daná dohromady štábem, seznámí až před oltářem a opravdu slaví veselku jen pár chvil poté, co se viděli poprvé v životě.

Ivan musel být dost zaskočen - jeho nevěsta se na něj zrovna moc netvářila, což mu asi na sebevědomí nepřidalo. Ovšem to nebylo vše. Poté se na krásku provalilo, že v minulosti natočila pornofilm, kde se producírovala nahá, polévala se olejem a pak se nechala uspokojit kameramanem. 

Nyní byla navíc odhalena i informace, že Lucia film pro dospělé točila pod vlivem omamných látek. „Jednalo se v podstatě o Luciino užívání drog, byla na léčení na těžké závislosti,“ prozradil Ivan, který si měl dívku s peprnou minulostí brát. Ovšem to, zda ji dooopravy pojal za manželku, a hlavně, zda se smířil s tajemstvími z její minulosti, zatím slovenské weby neodhalily, a vše se tak dozví zřejmě nejprve diváci pikantní reality show vysílané na televizi Markíza.

Fotogalerie
33 fotografií