Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotnou mámu zabila zbloudilá střela: Její miminko zachránili císařským řezem

Autor: shp - 
3. února 2020
18:17

Byla v nesprávný okamžik na nesprávném místě. Nebohou Annie Sandiferovou (†35) zasáhla v autobusu jedoucím v americkém Milwaukee zbloudilá střela. Tu vypálil střelec, jenž spustil palbu před restaurací, když ji vozidlo zrovna míjelo. Těhotná žena zraněním podlehla. Její dítě se ale rychlým zákrokem podařilo zachránit.

Proč spustil střelec jedoucí v stříbrném sedanu na restauraci palbu, není jasné. Policie po něm stále pátrá a doufá, že jí svědci pomohou k jeho dopadení. Annie však rozhodně nebyla jeho cílem. Zasáhl ji zbloudilý projektil, když jela kolem v autobusu.

Dítě zachránil císařský řez

Annie s vážnými zraněními převezli do nemocnice. Zachránit se ji nepodařilo. Doktoři však pomocí císařského řezu přivedli na svět zdravé miminko. Sice se narodilo předčasně v 26. týdnu těhotenství, ale jinak je podle televize Fox 6 zdravé.

Je to chlapec. Nemocnice však o jeho stavu odmítá sdělit další informace. „Nejdříve jsem tomu nemohl uvěřit. Můj bratranec mi volal a řekl, že musíme jet do Milwaukee. Zeptal jsem se proč, a on mi odpověděl, že moje dcera zemřela,“ prohlásil zdrceně otec Annie James. 

Sestřenice: Byla to správná máma

Rodina popsala Annie jako hodnou ženu a milující matku svých pěti dětí. Ty budou nyní vyrůstat bez maminky. Čeká je také zvláštní setkání s novorozeným sourozencem. „Dělala pro děti všechno, jak by správná máma měla,“ nechala se slyšet sestřenice zemřelé Kisha Ducksworthová.

kralovna-vsech-mori ( 3. února 2020 19:49 )

Koukám, že v émerice jsou už jen černoši. Ať se děje co se děje je to o nich.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání