Počkal si a vyplatilo se! Známému šéfkuchaři Marku Raditschovi, který se dostal do povědomí široké veřejnosti hlavně jako jeden z katů v porotě kuchařské soutěže MasterChef Česko, se ve čtyřiceti změnil život, když potkal uhrančivou blondýnku Terezu. Tu si ještě týž rok vzal a počal s ní malou Vanessku, která nedávno oslavila roztomilých dva a půl roku.

A jak je na instagramu vidět, rodinka si užívá života, jak to jen jde. Zatímco Marek jako živitel rodiny většinu dne tráví v kuchyni, Tereza se věnuje jejich dceři, se kterou se nezastaví. A to doslova. Paní Raditschová miluje sport a pohyb, každý den běhá nebo cvičí, což se velmi pozitivně podepisuje na její postavě. Málokdo, kdyby ji potkal samotnou, by hádal, že tahle blondýnka je už maminkou...

Buchty na břiše však nejsou to jediné, čím se půvabná Tereza, která překvapivě ráda a hodně jí (ideální žena pro kuchaře), může pochlubit. Paní Raditschová se netají tím, že většinu času nenosí podprsenku, a to dokonce ani na veřejnosti. A pak se stává, že skrze titěrné a průsvitné tričko dopřeje svým sledujícím opravdu skvostný pohled. Její poprsí jako by vůbec nepoznamenalo kojení! Kdo tedy v dnešní době, kdy jsou víc trendy silikonové balóny připomínající balóny spíše létající, dokáže ještě ocenit pěkná, přírodní ňadra, která jsou „akorát do ruky“, může se „pokochat“ v naší galerii!

VIDEO: Šéfkuchař Raditsch z MasterChefa: Spontánně se zasnoubil! Neznají se ani půl roku!

Video
Video se připravuje ...

Šéfkuchař Raditsch z MasterChefa: Spontánně se zasnoubil! Neznají se ani půl roku! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
39 fotografií