Slovenská modelka Silvia Kucherenko se do povědomí slovenské a trochu i české veřejnosti dostala nejen vztahem s movitým ukrajinským podnikatelem Sergejem Kucherenkem(50), ale především svým kontroverzním vzhledem, kterému dominují tak nepřirozeně zvětšené rty, že je obtížné nepřirovnat je ke kačeřímu pysku.

Byly ale logicky také časy, kdy i Kucherenko byla přirozeně vypadající ženou. A dokonce atraktivní! O to více zarážející může být, že podlehla trendu estetické a plastické chirurgie a změnila se dobrovolně k nepoznání. O úpravě rtů, které donedávna vydávala za přirozené, netřeba pochybovat. Výsledek pravidelné aplikace notné dávky kyseliny hyaluronové nelze přehlédnout. Teď ale přiznala další zásah do svého obličeje!

Blondýnka, která se patrně chce co nejvíc podobat umělé panence Barbie, totiž dříve vypadala úplně jinak. A už se ví i jak, sama se totiž pochlubila archivními fotkami, ze kterých člověku spadne brada! „Nevěřila bych, že na fotce je jedna a ta samá osoba!“ shodují se mnozí u srovnávacích fotografií takzvaného PŘED a PO. Bodejť by ne. Kromě rtů, jak se Silvia nyní svěřila, má zřetelně upravený i nos.

„Myslím si, že mít upravený nos, je v dnešní době úplně normální... Ano, nechala jsem si udělat nos, protože se mi můj jednoduše nelíbil, a když je možnost dát si změnit to, co Vám dělá vrásky na čele, tak proč ne,“ prozradila na instagramu s tím, že tvůrcem dominanty její tváře je jeden z prestižních světových chirurgů, za kterým musela jet do Vídně. A tam ji plastika vyšla v přepočtu na 180 nebo prý možná 155 tisíc. Přesnou částku si modelka nepamatuje, 25tisícový rozdíl jsou pro ni zřejmě jen zanedbatelné drobné do kasičky.

VIDEO: Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
77 fotografií