Éterická ezožínka Helena Houdová, která se po rozvodu s nevěrným manželem Omarem Amanatem (47) odstěhovala na Bali a na tomto indonéském ostrově žije již rok, se plně věnuje worldschoolingu svých potomků a seberozvoji… A podobně jako kněžka Lilia Khousnoutdinova(31) prostopášného miliardáře Karla Janečka (46) také posvátné sexualitě. Díky skutečnému poznání sebe sama ovšem někdejší modelka dokáže věci, které nejsou tak docela… normální.

„Před měsícem, během šamanské ceremonie, jsem se propojila se sebou - sedmdesátiletou šamankou z amazonského pralesa, kde jsem žila před 3 tisíci lety. Šly jsme spolu ve stejném čase a prostoru a já se s ní teď můžu spojit téměř kdykoli a zeptat se na cokoli. A díky ní se můžu propojit i s předky mých blízkých…“ svěřila se na instagramu, za což si vysloužila aplaus i těch, co veřejně přiznali, že na esoteriku moc nejsou.

I kdyby totiž v supernaturální schopnosti půvabné světlovlásky nevěřili, ona o nich své příznivce dnes a denně přesvědčuje na sociálních sítích: Nedávno se například svěřila s faktem, že jako dítě dokázala číst lidem myšlenky a viděla nadpřirozené bytosti kolem sebe, o tento speciální um ale přišla tím, že se dobrovolně „předávkovala“ fluoridovými vitamíny v obavě, že být jiná znamená být špatná.

„Své minulé životy nebo jejich části si pamatuju už dlouho. Tahle zkušenost mi však vzala dech, propojit se až takto do hloubky… Na co byste se zeptali vašich předků vy?“ dodala trojnásobná matka dcery Deii (6) a synů Dariena (11) a Daveeda (8), která svá sexuální traumata, co se s ní táhnou již od dětství, kdy byla pohlavně zneužita, léčí sexuálním koučinkem. Právě to je prý - alespoň podle jejích vlastních slov - jejím skutečným životním posláním…

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
70 fotografií