Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na únor: Kozoroh použije rohy, Štíři se budou vzdělávat

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. února 2020 ● 12:17

    Co nás čeká a nemine v únoru, který se chvílemi tváří jako březen?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
     Únor 2020 bude pro Berany něco jako zatěžkávací zkouška. Do jejich znamení vstoupila Černá Luna, s níž se až do konce prvního únorového týdne bude potýkat planeta štěstí Venuše (v podstatě by se dalo říct, že si s Černou Lunou důvěrně potyká). Berani, neboli Skopci mají dobré konstelace na zdraví, ale budou mít starosti v oblasti partnerství, zřejmě si budou muset se svými protějšky něco vysvětlit a může je to stát hodně energie. V práci budou mít větší štěstí než v podnikání.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Býků je možné očekávat, že během února 2020 dospějí k nějakým životně výrazným rozhodnutím, může to být rozhodnutí změnit práci, přestěhovat se, oženit se, vdát se, rozvést se a podobně. Nemusí to hned udělat, ale budou o tom přemýšlet. Často se ale ten úplně první krok jeví důležitější než celá následná dlouhá pouť k cíli, která se časem začne jevit jako bezvýznamná. Z toho všeho vyplývá, že Býci budou o změnách ve svém životě spíše filosofovat a uvažovat, než aby učinili něco konkrétního.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Blíženců se toho může odehrát skutečně mnoho, spíše by se mohli jmenovat pouze Ženci, ale ne podle žen, ale podle žní. Celkové konstelace jsou dobré i na to, že Bliženci si mohou naplánovat plno změn a něco z toho se pokusí realizovat. Ve své nejpodstatnější podstatě se dá říct, že budou mít jak ve svém rozhodování, tak i přímo v uskutečňování svých cílů celkem šťastnou ruku.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ke šťastným znamením na únor 2020 se řadí také Rak, který nebude mít žádné zvláštní nebo těžko řešitelné starosti, což samozřejmě platí pro statistickou většinu Raků, nelze to brát doslova, jako že každý, kdo je Rak, tak se musí mít nutně dobře, i kdyby na chleba nebylo. Celkové konstelace jsou dobré na zdraví, na práci, na finance, pouze ve vztahové části račí existence je možné, že se občas některému Rakovi nesplní všechno tak rychle, jak by si přál, ale to je asi tak všechno.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V opozici je Slunce a v posledním únorovém týdnu se místo Slunce objeví, rovněž v opozici Měsíc. Má to ten hluboký význam, že i když se Lvi budou snažit, budou aktivní a jejich práce bude mít výsledky a přijdou i úspěchy, ať už parciální, částečné nebo celoplošné, budou se Lvi často oddávat plytkému snění a vzpomínání na minulost. Měsíc bývá často ikonicky spojován s depresemi, spojenými s celkem zbytečnými úvahami, jak mohlo něco dopadnout, kdyby... to nedopadlo úplně jinak.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Panen bude všechno celkem v pořádku, z opozice v horoskopu na únor bude na Panny působit Slunce, Merkur a Neptun, to jsou vynikající konstelace na peníze, výdělek, práci, popřípadě i na promyšlenou změnu práce, ale ve vztahové rovině se bohužel stále budou vyskytovat různé nesrovnalosti, nedokonalosti a zádrhele. U mnoha Panen by zřejmě pomohla, ani ne tak "výměna manželek", ale změna partnerství pod vlajkou s  heslem, "Rozchod, rozvod, bratrství!" Opět zdůrazňuji, že to nemusí platit pro všechny Panny, ale pro statisticky neopominutelnou součást celku.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Málokteré znamení se muselo v minulých měsících potýkat s takovou řadou problémů, jaké si jak bájné Harpyje sedaly právě na Váhy. Únor 2020 přinese Váhám trochu oddychu a odpočinku, ale bude hodně záležet na tom, jak se samy Váhy postaví ke své životní úloze a ke svému partnerství. Život může být utrpení, ale může se změnit i v procházku růžovou zahradou, ale na začátku si člověk - Váhy musí vždy položit otázky, co chci v životě dokázat? Co se chci naučit? V čem jsem jako Váha skutečně dobrá, ne-li nejlepší? Proč by měli ostatní toužit po mé přítomnosti?

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Krásné znamení, které bude chtít na sobě pracovat, což je chvályhodné a mělo by se ze všech stran podporovat. Jakmile člověk přijde na nápad něco na sobě zlepšit, obvykle za tím stojí starý, dobrý Uran. Tedy ne ve skutečnosti, ale z astrologického hlediska. Když se mluví o práci na sobě, tak hned jako ozvěna zazní slova "kurzy" nebo "rekvalifikace". Vždycky je ale dobré se nejdříve zamyslet nad tím, co se chci naučit a hlavně, co si od toho slibuji, potom je dobré se informovat, jestli mi to vyhlédnutý učební proces může skutečně REÁLNĚ poskytnout. Abych se neučil něco jiného.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Podle mé nedávné studie je mezi Střelci mnoho rozených, neboli "geneticky daných", nadaných, přírodních astrologů, je to zajímavé i z toho hlediska, že Střelec se v mnoha astrologických školách podává jako poněkud zbrklé znamení, ale není tomu tak. V únoru 2020 budou mít Střelci štěsti na všechno, co souvisí s prací a s financemi, zdraví bude v pohodě, nemusíte mít strach běhat venku bez roušky a bez skafandru a můžete celou řadu věcí doladit na vztahové rovině a možná vám celá řada lidí ke konci února zatleská.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Patří ke kardinálním znamením, je proto záhodno sledovat, co si který Kozoroh myslí a k čemu ostatní nabádá. Nebral bych to úplně na lehkou váhu, protože právě tento únor 2020 je měsícem, který Kozorohům bude mimořádně přát, nebylo by ani divu, kdyby se zprvu nenápadný Kozoroh dostal do čela významného hnutí, popřípadě by své rohy použil v boji za spravedlnost a rovnost, třeba i mezi národy. Právě tento měsíc budou Kozorozi nebo Kozorohové vynikat obrovskou duchovní silou, která pramení ze spojení Saturn - Mars. V souvislosti s Jupiterem to dává konstelaci, která každému zkušenějšímu astrologovi vhání slzy do očí.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vodnář se vtipně vyhýbá prakticky všem planetám kromě Měsíce, někdy to znamená, že se vyhýbá a bude vyhýbat i určité zodpovědnosti, což platí hlavně pro Vodnáře, kteří mají v současné době potíže s jakýmkoliv úřadem, ať už se jedná o klasický beňák nebo o cizineckou policii. Dá se říct, že únor 2020 se pro hromadu Vodnářů bude jevit jako boj o svobodu projevu nebo i projev svobody. Práce bude pro většinu Vodnářů celkem v pohodě, ale najdou se i tací, kteří si budou muset najít jinou práci, než jakou dosud měli. Vztahy se jeví jako pevné a neochvějné.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V únoru 2020 budou Ryby patřit ke statisticky nejrychlejším a nejprůraznějším znamením. Konečně se zbavily nepříjemné Černé Luny a budou se moct opět svobodně nadechnout, i když to asi spíše jen symbolicky. Spíše se budou moct opět svobodně napít. Zdraví vypadá celkem dobře, pokud byl někdo ze zrozenců v Rybách minulé měsíce nemocný nebo se mohl dokonce i cvičně zmítat na smrtelné posteli, přinese mu únor zlepšení a ulehčení celkové situace. Vztahy budou dobré, Ryby budou patřit k nejoblíbenějším kamarádům, známým, milencům a milenkám.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz