Na slavnostní vyhlášení vítěze české Eurovize, o němž nerozhodovala pouze odborná porota, ale i diváci, dorazila i zpěvačka Olga Lounová. Její hit Dark Water s půvabným klipem, který se prakticky celý odehrává pod hladinou a na kterém se podílel i oceňovaný režisér F. A. Brabec (65), bohužel posluchače nezaujal natolik, aby ho poslali do finále. Ambice přitom měl velké – song Lounová vytvořila v Kanadě spolu s americkými producenty. „Všichni mi říkali, že se nám povedlo vytvořit světový hit,“ byla si jistá Olga, jejíž hlas tak dobře doplňoval Xindla X (40) v duetu Láska v housce.

Přestože se do nizozemského Rotterdamu na 65. ročník nakonec nevydá, této zpěvačce a zároveň velké milovnici rallye se i přesto podařilo zaujmout. Bohužel však něčím docela jiným nežli hudbou! Lounová totiž podcenila svůj outfit, jímž byla jakási zavinovací džínová sukýnka. Látka působící ovšem spíše jako ubrus narychlo obvázaný kolem boků však byla podstatně méně… no, řekněme, že zavinutá, nežli by být měla, a tak Lounová záhy všem předvedla nejenom zadeček, ale i červené kalhotky, jakmile si – poněkud nežensky – dřepla na bobek, a faux pas bylo na světě! Ještě že nepřišla na ostro…

V největší hudební soutěži světa jménem Eurovize se zástupcům naší země v posledních letech poměrně dařilo. Šesté místo mladého zpěváka Mikolase Josefa (24) a jedenáctou příčku skupiny Lake Malawi se pokusí tentokrát překonat rapper Ben Cristovao (32), jenž vsadil na hravé reggae ve svém nejnovějším hitu Kemama. „Zatím jsem své vystoupení nezačal připravovat. Dokud jsem nepostoupil, tak jsem nechtěl mít velké plány, teď do toho však půjdu naplno a dám do toho všechno,“ slíbil Blesku a všem svým fanouškům Cristovao.

VIDEO: Klip Olgy Lounové pro Eurovizi. Během natáčení trpěla v ledové vodě.

Video
Video se připravuje ...

Olga Lounová představila klip pro Eurovizi. Během natáčení trpěla v ledové vodě. Youtube.cz

Fotogalerie
50 fotografií