V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Ostravy, kterou tvoří Renata (48), Petr (40), Alena (12) a Patrik (7). Na druhé straně se seznámíme s Janou (36), Pepou (35), Brunem (10) a Dominikem (11), kteří žijí v Praze. Rodinu z Ostravy přihlásil do Výměny manželek Petr a sám přiznává, že v tom okamžiku byl opilý, takže si moc neuvědomoval, co dělá. Jeho partnerce Renatě ze zcela pochopitelných důvodů tato nadměrná konzumace alkoholu vadí. „Nebýt toho, tak jsme úplně normální rodina,“ říká Renata. Petr si ovšem přeje, aby jeho náhradní manželka byla alkoholička stejně jako on, a aby měla pevná prsa…

Druhý pár je spolu přes rok a svatbu měli po čtyřech měsících známosti. Oba dva jsou hodně žárliví a Jana – alespoň podle Pepy – ze všeho prý dělá velkou kauzu. Od Výměny manželek chtějí zjistit, zda spolu vůbec mají nadále zůstávat. I Jana bude mít problém s tím, že její náhradní manžel Petr hodně pije. Kvůli opilosti se mu totiž během chvíle dokáže naprosto změnit nálada. „On je jako Jekyll a Hyde,“ vrtí hlavou překvapená Jana. „V jednu chvíli je to úplně boží člověk, a v druhou chvíli začneš mít strach z jeho projevů…“ líčí do všudypřítomných kamer.

Petr sám si je však moc dobře vědom toho, že to s pitím občas přehání, a že v něm jeho děti nevidí ten pravý rodičovský vzor. „Nechcu, aby takhle Páťa dopadl,“ říká se slzami v očích Janě, zatímco v ruce třímá láhev s tvrdým alkoholem. „Jestli to není ten motor, co by tě nakopl, aby sis řekl, ‚hele, ten alkohol mi za to nestojí, nechci, aby mě moje dítě takhle pamatovalo a kreslilo mě s flaškou ruce, protože takhle mě vidělo nejčastěji‘…“ vysvětluje mu Jana.

Podaří se Janě nakonec Petra přesvědčit, aby svůj vztah k alkoholu přece jenom přehodnotil?

VIDEO: Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“ FTV Prima

Fotogalerie
20 fotografií