Po bouřlivém životním období, které vyvrcholilo autonehodou v opilosti, vyhozením z divadla a pobytem v protialkoholní léčebně, kde poznala životního partnera a otce jejího synka Martina (7 měsíců), slovenská herečka Petra Vajdová začíná novou životní etapu. Za to, že se opět objevila na obrazovce, vděčí právě režisérovi Núñezovi, který dal herečce po téměř dvouleté pauze šanci vrátit se na výsluní. Paradoxně však Vajdová, která využila příležitost vrátit se na prkna Slovenského národního divadla tím, že převzala herecké party po zesnulé Monice Potokárové (†27), jeho nabídku nevítala zprvu s otevřenou náručí!

Namísto radostného přikývnutí na spolupráci totiž producent folklórní show Zem spieva zpočátku narazil na zeď nedůvěry. „Petra byla nejprve trošku nedůvěřivá, opatrná, stažená do sebe. Ale na konci už měla jiskřičky v očích,“ popisoval slovenskému magazínu Nový Čas Núñez. Podle jeho vlastních slov ale neměl ani na okamžik obavy, že diváci si budou Petru spojovat s jejími zásadními životními přešlapy z minulosti. „Pokud bych se nechal svazovat takovými obavami, byl bych nesvobodný. Ať hodí kamenem, kdo je nevinný. Petra už zaplatila snad až příliš vysokou cenu za to, co udělala, a je na čase se k ní chovat normálně,“ obhajuje Vajdovou.

„V naší branži to funguje tak, že když máte hodně práce, tak vás všichni zahrnují nabídkami. A když jste na spodku sinusoidy, tak po vás ani pes neštěkne. Je logické zabývat se i lidmi, kterým momentálně právě nejde karta,“ vysvětlil Núñez své pohnutky s tím, že ji už dokonce stihl obsadit i do svého dalšího projektu. „V Rumunsku chystáme nový film. Právě probíhá další fáze castingů a dotahujeme formální věci. Je to výborná romantická komedie V lete ti poviem, ako sa mám. Petra tam už má svou pozici slíbenou.“

Není tedy divu, že na něj Vajdová teď chrlí jenom samá superlativa! „Je to neskutečný člověk a já mu velmi děkuji za to, že očistil mé jméno,“ nechala se slyšet herečka v pořadu Dámský klub. Zatímco půvabná brunetka se ze svých problémů s nadměrnou konzumací lihovin již úspěšně dostala, její muž, s nímž se seznámila na odvykačce, si flašku podle všeho odepřít tak docela nedokáže. Na podzim minulého roku totiž naboural firemním vozem do zaparkovaných aut v Šamorínském areálu, načež mu bylo v dechu naměřeno – mimochodem v pravé poledne – 1,75 promile…

VIDEO: Podobný skandál se odehrál v roce 2018 také v Česku: Dagmar Patrasová (63) nabourala auto a v krvi měla 2,5 promile!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
50 fotografií