Už dnes se otevřou dveře do kuchyně MasterChef Česko, kde budou amatérské kuchaře hodnotit tři odborníci na slovo vzatí, tedy šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář (40) a Přemek Forejt (32). Vítěz soutěže by měl získat nejenom půl milionu korun, ale také možnost podílet se na tvorbě menu v restauraci jednoho z porotců – a to je skutečně výzva. Mnozí jsou proto rozhodnuti udělat cokoliv, aby porotu zaujali a získali si její sympatie.

Například jako velice sebevědomý student Daniel, jenž je o svém úspěchu zcela přesvědčen. Jeho snem je dělat catering při natáčení dokumentů s opravdu speciální obsluhou. „Určitě bych tam chtěl mít sexy servírky, a nejradši bych tam měl i kuchaře v plavkách,“ prozradil šokovaným porotcům Daniel. „A vy budete v plavkách nebo v bikinách?“ zajímalo Přemka Forejta. „Já budu úplně bez bikin, tělo na to mám,“ žertoval student, jenž rozhodně nemá postavu jako Adonis.

Jeho neuvážená slova ovšem zaujala Honzu Punčocháře a vyzval ho, aby k servírování tedy to tělo ukázal. Mladík se ovšem výzvy nezalekne, a zatímco z režie mu pustí jako hudební podkres hudbu z komedie Policejní akademie, konkrétně ze scény, kdy nicnetušící policisté zamíří do gay klubu nazvaného Modrá ústřice, on si k plněnému lilku kozím sýrem rozepne košili. „Ufff… dobře…“ reaguje naprosto konsternovaný Kašpárek.

VIDEO: První bizár v kuchyni MasterChef Česko! Student se před porotou svlékl!

Video
Video se připravuje ...

První bizár v kuchyni MasterChef Česko! Student se před porotou svlékl! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií