Pořízková se řadí k raritě mezi celebritami. Na rozdíl od většiny se nebojí stárnutí, a tak na sociální síti bez obav ukazuje svoje vrásky, unavenou pleť a šedivějící vlasy. Péči o sebe však nezanedbává, a tak i když očividně nefandí plastickým operacím, nějaký ten zákrok v rukou zkušeného estetického odborníka si už po padesátce neodepře. Stejně jako teď.

Modelka se na instagramu pochlubila s na první pohled děsivou fotkou. Vypadá to totiž, jako by ji v lepším případě postihla nějaká nepříjemná alergická reakce. Rudé skvrny na obličeji jejímu vzhledu logicky moc nelichotí, ona však dobře ví, že pro krásu se musí nejen někdy trpět, ale paradoxně i špatně vypadat. Tedy dočasně...

„Uuu, budu tady odvážná a ukážu vám, jak vypadám... Veškeré zarudnutí bylo za dvě hodiny úplně pryč. Raechel na mně ozkoušela nějakou novou magii, kterou odhalím zítra,“ napsala s humorem Pořízková k fotce, na které má úplně červenou nenalíčenou tvář. Lze se domnívat, že podstoupila nějakou moderní neinvazivní omlazovací proceduru ve spolupráci s nejmenovanou americkou klinikou a brzy se pochlubí výsledky odvedené práce. O kolik let asi omládne?

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
73 fotografií