Online chat
přestane se přítel stýkat s osobou která nás rozděluje? (mmm)
Foto
Když té osobě budete dávat přehnaný význam, pak ne, ale když to pustíte, prostě partner uvidí, že vám je to jedno, že jste nad tím...pak nebude mít důvod se s tou dotyčnou osobou stýkat. Musí být pro vás bezvýznamná.
dobrý den, budeme s partnerem bydlet spolu. dekuji(misa)
Foto
Jemu se moc nechce, tak opatrně, netlačit na něj:-) přestat o tom mluvit...dokud nezačne on sám. až mu to přijde divný, že to neřešíte. Pak to vyjde:-)
Mám viac ako 10 ročne súdne spory, ktoré som aj vyhrala , no ešte vždy sú nevykonateľné, niekde som sa odvolala, no aj z tých stresov a z kontrastnej latky pri vyšetrení pľúc sa mi spustila rakovina prsníka. Kedy to všetko,skončí, prosim?(Irena)
Foto
Irenko, teď je nejdůležitější boj o život, teď přestante bojovat s justicí a lidmi...ale soustřeďte se na SEBE!!!!!! Najděte si něco o rakovině z hůlediska psychosomatiky. Ale podle mě jste v tom boji někde zapomněla na svoje ženství, na to, že jste žena, ne Amazonka, ty si proto, aby jim nepřekážela prsa v boji, jedno uřízly. To chapejte jako metaforu...
Zdravím Arianko, chtěla jsem se zeptat, zda mě ještě čeká láska - já 3.9. 1978. Děkuji a přeji pěkný den(Markéta)
Foto
Marketko jasně, že ano:-) Víc choďte mezi lid, protože právě na nějaké společenské akci poznáte novou lásku
Dobrý den Ariano, chtěla jsem se zeptat co mě čeká v letošním roce. Poslední čtyři roky byly pro mě dosti nešťastné. Přijde nějaké zlepšení.6.6.75(Radka)
Foto
Raduško, tenhle rok konečně přinese úlevu a spoustu možností ke změnám :-) Hlavu vzhůru
Dobry den Ari, budu se stehovat natrvalo do Cech ? Dekuji za odpoved, Helena 1.12.1953(Helena)
Foto
Helenko sice mi to hlava nebere, protože všichni chtějí pryč:-))) Ale vám tam jde skutečne stěhování do Čech:-)
Dobrý den paní Ariano, co mě čeká v lásce? právě jsem se rozešla s manželem, možná nás čeká rozvod, miluji někoho jiného...jsem blíženec, 39 let moc děkuji(princezna)
Foto
Princezno, v tom dalším vztahu dostanete jen 20%, z těch 80% co máte v manžeství. Opravdu se zatím nerozvádějte , toho druhého muže neznáte tak, jak si myslíte..
Dobrý den , co já a on na poli mileneckém ? Já 3.12.1970 , on 15.10.1978 . Děkuji za odpovědˇ. Iveta(Iveta)
Foto
Klidně do skonání světa Ivetko, ale pouze jako miilenci:-)
Dobrý den, najdu tento rok někoho na vážný vztah? Rok rok. 1987(Hanka )
Foto
Hani tak jak to říkáte, to vyzní srandovně:=) Vážný vztah se buduje z nevážného. Ale abych vás netrápila, karty skutecně říkají, že tento rok potkáte muže, se kterým vám bude dobře:-)
Arianko, můj eshop, který provozuji ted velice stagnuje, podari se ho znovu nastartovat? Jsem sama se dvema detmi a mám obavy jak nás uzivim. Udelala jsem si jeste masersky kurz a zacinam masirovat, bude se mi darit? Nebo prijde hojnost jeste od jinud? moc dekuji a hezky den(Lucka)
Foto
Lucko zdravím, ten eshop má blbou propagaci, je to opravdu jen ve špatné inzertní strategii, ten nápad přijde někdy v květnu a pak se vše rozjede, nevím zda máte založenou svojí stránku na sociálních sítích....tam jde opravdu čarovat. To masérství ano. ale zaměřte se pouze na nějakou speciální terapii-třeba tantrickou , krční páteř.., at nejste v moři masérů.
Dobrý den Arianko.Chci se zeptat zda mám letos změnit zaměstnání a zda by to pro mě bylo přínosné a perspektivní? (17.10.1972) Děkuji Vám za odpověď.(Ilona)
Foto
Rozhodně se Ilonko rozhlížejte na všechny strany, protože právě tento rok, by vám mohl změnit život k lepšímu, máte tam Slunce a Zmenu v rovině práce, takže jakmile se něco přiblíží, i když se vám to bude zdát složité a budete muset podstoupit i nějaké vzdělávání, běžte do toho:-)
Dobrý den Ari, po sundání starého zubního můstku a nasazení nového mě velice trápí bolest jedné ze dvou stoliček, na kterých je přilepený. Bolest není stálá. Je jen v případě nákusu do jakéhokoliv druhu trošku tužšího jídla /Tvrdé bych si ani nedovolila/, ale natolik intenzivní, že mě to vždy na několik minut paralyzuje. Dle doktorky je vše v pořádku. Může to být to být něco vážnějšího nebo mám vytrvat a přejde mě to? Děkuji za odpověď, Abigail.(Abigail)
Foto
Abigail, já nejsem dentista, vím co to je, když zlobí zuby, ale změnte doktorku, tohle je diletantka. Stoličky se vážou k ženským věcem...ale opravdu změňte zubaře!!!!!
Jak se mi bude dařit dál v práci, Arianko? Děkuji (Karolína )
Foto
Karolínko od jara:-)
Dobrý den Arianko, chci se zeptat na můj vztah s Petrem , uvidíme se brzy? a jak se bude náš vztah vyvíjet? Jaké jsou jeho opravdové city ke mě?(Luc)
Foto
Luci, nechci být posel špatných zpráv, ale on to nebere tak vážně jako vy, spíš jako, ona je pěkná, ale když bude tlačit, stáhnu se. navíc se mi tam objevuje, že jeho zájem je ještě někde jinde. Karty z něj nemají dobrý pocit. je tam 7ka mečů-Marnost, to může znamenat velké zklamání v lásce. Je tam i karta Změna, že patrně nakonec tím pravým bude někdo jiný.
Milá Arianko, jsem ráda, že jste opět "tady". Moc Vás zdravím. Prosím, podaří se mi už brzy najít práci nebo to ještě chvíli potrvá ? Děkuji za Váš cenný čas.(Daniela)
Foto
Danielko zdravím, nebude to tak dlouho trvat, jde mi tam březen nebo duben:-) Takže odpočívat a nenervovat se:-)
Hezký den, milá Ari. Ráda bych věděla, zda přiznají mé mámě příspěvek na péči. Hana, 3.2.44. Děkuji moc za laskavou odpověď a přeji hezký den. (Helena )
Foto
Helenko, je to neuvěřitelné, budou sice u toho rodit, ale karty říkají, že ten příspěvek dostanete.
Krásná Arianko...tento rok je magický a mám prý najít partnera pro život.A tak jsem se chtéla zeptat jesti ho najdu a nebo si me najde sam.je mi 51 let.dekuji za odpoved a at se Vam dari..(Gabca)
Foto
Gabco zdravím, ano je velmi magický, má v sobě dvě labutě-dvojky. je to typický párový rok. Přijde sám, je tam karta láska a Velekněžka, takže vztah bude:-)
Dobrý den,chtěla bych se zeptat budu taky někdy babička? Děkuji. (Babička čekatelka )
Foto
babičko netlačit, najděte si svuj zájem, dcery a synové jsou ze svých maminek tlačitelek nervozní.Ale karty říkají, že se dočkáte...aniž byste se mu s sela nějak trápit:-)
Milá Ari, budu mít nějaký vztah a mužem, a nímž se mám setkat? Alex, 14. 2.66, Helena 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas a přeji hezký den. (Helena )
Foto
na Alexe pozor, neříká v něčem pravdu, padá karta Ďábel, to zn., že vše se tváří jinak než ve skutečnosti je, lže. Láska vám tam jde, ale podle mě to nakonec bude jiný muž.
Dobry den, mohu se zeptat, jak se muj život bude vyvyjet dal? Zdravi, vztah a prace. Dekuji Monika(Monikaaaaaa)
Foto
Na vztah mi padají dobré karty, na zdraví-tam bohužel nemůžu, na kariéru velká změna, vypadá to, že je pře vámi nějaká nová pracovní změna. Víc prostoru bohužel nemám..to vše rozvést
Dobrý den, krásná Arianko, moc prosím o náhled do karet. Zharmonizuje se mé manželství ? Kde to "drhne" ? Co dělám špatně ? Děkuji.(Andy)
Foto
Andy ano, dáte to ! Ale přestaňte na muže v něčem tlačit, on mi říká doslova:ona mě nenechá dýchat, pořád vše chce řešit, já už nevím kam bych utekl...Prostě mu nechte jeho prostor a vy si najděte svoje zájmy a aktivity. Muž vás má rád, opravdu:-)
Najdu brzo práci? Narozena 1.6.1981(Katka)
Foto
Katko padá mi tam duben.
Dobrý den ARIANKO, co mne čeká v lásce a na pracovním poli? Děkuji. (LILIANA ♡)
Foto
Lili na pracovním poli to ted trochu bude drhnout-karta Sytost a 9mečů, to je nějaké zbrždění, náprava chyb atd...ale pak je tam karta Vůz a Eso Holí a to zn., že se to rozjede, pracovně se vám v tomhle roce bude dařit opravdu dobře. padla tam i karta Svět, buď je to zahraničí, nebo se před vámi otevřou životě nové možnosti. V partnerství....myslím, že spolu budete, myslím tím stávajícího partnera..a nebo to může znamenat obnovu vztahu...na to mám moc málo času abych to rozvedla dál...
Milá ARIANKO, podaří se mi v dohledné době prodat pozemek a získat slíbenou provizi ? Můžu očekávat penízky i z jiních zdrojů ? Děkuji ♡ (BANBYSKA)
Foto
Karty spíš varují před nečestným jednáním, budte opravdu opatrná. Pozemek se prodá, ale ne tak rychle. trvejte na své provizi jak skála!!!!!!! V dalších měsících se skutečně bude dařit:-)
Dobré odpoledne pani Argoni.Mám v okolí dva muže -s oběma byly mechtle,ale oba jsou bohužel zenati 😕.vím,ze to není správné,ale přitahují me oba.má to s nimi budoucnost -jeden je K. a druhý T.Nebo ani jeden není ten pravý a mám hledat třetího.děkuji za odpoved(Marie)
Foto
Maruško, pokud je chcete jen na ty mechtle, techtle a divoký sex, tak klidně, ale ani jeden z nich není abonent na stálého partnera. Takže svou mysl upněte dál do budoucnosti a tam narazíte na zajímavého chlapíka, který vás udělá štastnou a vy jeho. Spojí ás nějaký koníček, vzdělávání nebo cesta:-)
Dobrý den paní Ariano.potkám v dohledné době muže-milence-přítele -nejlépe 3v1 😊?děkuji a pěkný den(Kateřina )
Foto
Katko v dohledné době ne, ale spíš až v druhé půli roku. Důležité je, že karty reagují velmi pozitivně. Jen tomuto roku vládne Saturn-Chronos-pán času a ten doslova trestá netrpělivost. Takže klid, pán tři v j ednom si vás najde:- o
Dobrý den pani Ariano,čeká mě v tomto roce zajímavého,nového? Dekuji(Renata)
Foto
Ano, je tam nějaká zajímavá cesta do zahraničí, kam e vám nebude chtít jet, ale jedte!:-) Pak je tam, že ve vaší rodině může dojít k přírůstku:-) A vy tam ještě máte nějaký nový zájem, který vás chytne a už nepustí:-)
Jak na tom budu letos finančně Pani Ariano? Dekuji za odpoved(Petra Anna)
Foto
Petruš, dojde k nějakému právnímu jednání, nějakému jednání ohledně peněz, nevím o co přesně půjde, ale pak je tam Eso disků a Fortuna, že se opravdu peníze tento rok zlepší.
Dobrý den, paní Čarodějko. Co pěkného mi přinese únor (jaro). Chlapa ze kterého se mi podlomí kolena a bude nám spolu fajn? Bude to pan Nový nebo se už známe? Děkuji a pěkný den(Katka)
Foto
Tak takhle jednoduchý určitě nebude, spíš je tam varvání na výkyvy psychiky, padá tam ale nadějná karta Milenci, dva muži, jednoho znáte a ten to není, druhý Císař, kteý se může vyloženě přířítid v létě...a to je pan neznámý...a ano, nejen kolena:-))))))))
Hezky den Arianko,čeká mě tento rok ta práva láska? Dekuji(Marta)
Foto
Ano Martinko, čeká, navíc je dvojkový rok, to je vyloženě párový rok .
Dobrý den Arianko,zajímalo by mě jestli najdu brzo praci a jestli tam budu spokojena,moc dekuji(Martina)
Foto
Martinko ano, nebude to tak dlouho trvat.
Ahoj Ari. Jaký bude prosím můj únor, čeká mě něco příjemného. Předem díky(Zvědavá)
Foto
Sex:-)
Krásný den,můžu se zeptat kdy už konečně doktoři přijdou na to proč mi je pořád zle a začnu zase normálně fungovat. Jsem už z toho vyřízená jeden doktor mi hází k druhému a vždy řeknou to je asi pateř (byla jsem na operaci a dopadla dobře). Děkuji moc za odpověď. (Magda)
Foto
Magdi, medicínu nedělám, na to nejsem dost kompetentní, ale klíč je v nějaké nespokojenosti ve vaší mysli, páteř obvykle souvisí, že děláte až moc pro své okolí a ono si toho neváží. Zkuste si najít Psychosomatika-podstata nemocí. Doktoři nenajdou nic zásadního.Protože je tam karta Marnost a pro vás Viselec,což znamená obět, prostě,že se někde moc obětujete.
Krásný den Ari přeji. Moc toužím po partnerském vztahu. Potkám v nejbližší době muže, který by mi opětoval dávanou lásku a péči. Děkuji moc. Tereza, 1993(Terka)
Foto
Terko zdravím, je tam karta Milenci, Láska, princ Holí, Slunce...prostě fůr karet, které říkají Terko neboj, v tomhle roce budeš už štastně zadaná, sehraje v tom roli nějaká známá žena a mám pocit, že už je někde v okolí.
Dobrý den, Ari. Prosím, podaří se mi najít v nejbližší době práce ? Děkuji(Kalyptonka)
Foto
dobry den, ano najdete, ale jeste si chvilku pockate. Na jare se tam objevuji krasne karty jako slunce, fortuna, Eso holí. to znamená, že přijde opravdu hodně zajímavá nabídka. Jen proste trpělivost.