Podpora erekce

Abyste odvedl v ložnici vynikající výkon, na který bude vaše drahá ještě dlouho vzpomínat, je potřeba abyste měl v prvé řadě velice silnou a pevnou erekci. Ne pouze obyčejnou erekci, jakou míváte běžně. Pořádnou, pevnou, silnou erekci jako z oceli. Takovou vám poskytnou tyto tři bylinky:

1.  Kotvičník zemní

Kotvičník zemní vám totiž pomůže udržet optimální hladinu mužského pohlavního hormonu v krvi. To jinými slovy znamená, že budete mít silnou chuť na sex, budete plný energie, ale zároveň budete mít erekci jako z kamene.

2.  Maca peruánská

Druhou významnou rostlinou pro podporu kvality erekce je maca peruánská. I ta dokáže podpořit chuť na sex, tonizovat mužské libido a pozitivně ovlivnit mužskou erekci. Díky mace peruánské přirozeně dosáhnete pevné a kvalitní erekce, aniž byste musel užít nějaké chemické driáky nebo léky pro léčbu erektilní dysfunkce.

3.  Ženšen pravý

Také ženšen podporuje pevnou a kvalitní erekci. Je tomu tak proto, že obsahuje speciální sloučeniny, které pomáhají udržet přirozený průtok krve v těle a zdravé cévy. To vede ke správně prokrveným končetinám, ale také k dokonale prokrvenému penisu. A kde je dostatek krve, tam je i pevná erekce.

Prodloužení erekce

Ovšem, aby ten váš výkon stál za to a vaše partnerka si to pořádně užila, je také potřeba, aby vámi nabitá pevná erekce alespoň nějakou chvíli vydržela. Proto je vhodné vsadit na přírodní pomocníčky k prodloužení erekce.

4.  Zinek

Zinek je snad ten nejdůležitější minerál pro muže. Právě zinek silně ovlivňuje vaši sexualitu. Podporuje činnost pohlavních orgánů a přirozeně prodlužuje milování. Někteří muži dokonce uvádí, že ve spojení s výše zmíněnými bylinkami se díky zinku dokázali milovat déle.

5.  L-Arginin

L-arginin je aminokyselina, kterou si tělo neumí samo vytvořit. Zmírňuje poruchy erekce a sexuální vzrušivosti u mužů, tonizuje pevnost erekce, zlepšuje nervové přenosy v těle a podporuje zdravé fungování lidské sexuality.

Užijte si letošního Valentýna v posteli

Na letošního Valentýna nemusíte vůbec vylézt z postele. Užijte některý z přípravků Zerex, které obsahují všechny výše zmíněné složky, a zažijte vášnivý večer.

Zerex Klasik vám pomůže dosáhnout dechberoucí pevné erekce, Zerex Extralong vám poskytne berličku pro prodloužení vašeho milování, a Zerex Ultragold bude dlouhodobě pečovat o vaši sexualitu. Zkrátka pomocníčci, které každý muž v posteli nadmíru ocení.

Tip

Na e-shopu Zerex právě probíhá valentýnská nabídka, takže pokud chcete ušetřit, stačí si vybrat jeden ze slevových kupónů. Vyzkoušejte a uvidíte, že láska se dá dokazovat nejen věcmi a ne pouze 14. února!