Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Máte smrtelný nádor na mozku, řekli lékaři otci: Šel domů a ubodal syna (†13)

Autor: jžk - 
6. února 2020
16:49

Čtyřicetiletý Rus Oleg Drachev zavraždil ve spánku svého syna Ilju (†13) poté, co mu lékaři přišli na nádor na mozku v terminálním stádiu. Prý vycítil, že by ho žena nezvládla vychovat sama.

Byl to „správný táta od rodiny“. Rus Oleg Drachev, projektant, který dříve sloužil v armádě, svého synka miloval a podle rodinných příslušníků s ním trávil veškerý svůj volný čas. Chodili plavat, na pěší túry, neustále spolu něco kutili a vylepšovali jejich dům. Jejich rodina vypadala šťastně až do chvíle, kdy muži diagnostikovali nevyléčitelný nádor. O případu informoval britský Mirror.

Drachev se rozhodl, že je potřeba zabránit tomu, aby jeho syn a manželka trpěli životem bez jeho podpory. Proto ubodal svého spícího syna poté, co manželka odešla do práce. Žena pojala podezření, když jí nikdo doma nezvedal telefon, vyrazila okno a našla svého mrtvého syna. Její muž se na ni vrhl a pokusil se ji také zavraždit, jeho partnerce se ho však podařilo zamknout v koupelně.

„Ani si nedokážete představit, jak svého syna miloval,“ uvedla pro deník Moskevský komsomolec zdrcená matka. Drachev vyšetřujícím detektivům řekl, že se obával, že po jeho smrti bude Ilja strádat. Nikdo prý nemohl zaujmout jeho místo ve výchově dítěte a jeho žena by nezvládla platit hypotéku a starat se o syna. „Když se dozvěděl svou diagnózu, zbláznil se,“ dodala manželka.

Zadržený muž je bezpečně umístěn v psychiatrické léčebně v Moskvě, kde podstoupí potřebná vyšetření.

jameson ( 7. února 2020 14:33 )

Toho večera byl otec poněkud neklidný...
Celej pantáta Bruna

RSbrukli7550 ( 7. února 2020 14:17 )

Tak já bych to nedokázal a i když má rakovinovy nádor na mozku tak ho to neomlouvá

Wells ( 6. února 2020 22:50 )

Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak.

Citronel ( 6. února 2020 18:03 )

To je sobeckost,za tohle by mu měli tu dobu,než zhebne opravdu nějak útrpně zpříjemnit.Když vám řeknou,že máte nádor,je to hodně nepříjemná zpráva,aniž znáte výsledky,už se loučíte,ale stále tam někde v pozadí věříte,že to dobře dopadne.Nevím co se odehrává v hlavě toho,který už to má jisté jako on.Ale to co udělal je hnus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání