Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Toužíte po orgasmu a nemáte partnera ani vibrátor? Využijte prsty nebo polštář

  • 8. února 2020 | 06:00

    Jsou chvíle, kdy to na každou z nás může přijít, toužíme neskutečně po tom sladkém uspokojení, ale nemáme při ruce ani partnera, ani našeho kamaráda na baterky. Můžete se třeba probudit z úžasně smyslného erotického snu, který bohužel skončil dřív, než se dostavil orgasmus.

    Co teď? Můžete si pomoci různými způsoby. Prostě jako za starých časů, kdy erotické pomůcky nebyly ještě tak běžnou záležitostí jako dnes. K vyvrcholení vám pomohou prsty nebo proud horké vody ve sprše. Tady je pár tipů, jak na to.

  • Neklidné prsty

    Autor: iStock
    Samozřejmě nejsnadnější cestou, jak docílit orgasmu, pokud jste sama a bez hraček, je pomoci si prsty. Chcete-li ale mít vyvrcholení co nejsilnější, zkuste si trochu víc pohrát. Místo klasického dráždění klitorisu na něj zkuste jen lehce poklepávat. Poté kolem něj prsty kružte, ale nedotýkejte se ho a nepřecházejte ke klasickým intenzivním tahům, i když po tom toužíte. Napínejte sama sebe co nejdéle a odměnou vám bude hned několik silných vln orgasmu.

  • Vodní bomba

    Autor: iStock
    Pokud jste do svých hrátek ještě nezapojila vodu, máte nejvyšší čas. Možná vás překvapí, co dokáže obyčejný proud vody! Stačí ze sprchy odšroubovat hadici, naladit vodu na správnou teplotu a tlak, najít si dobrou pozici, zamířit a čekat, až se dostaví orgasmus, jaký s partnerem jen tak nezažijete. Nemáte-li na sprše odnímatelnou hlavici, nevadí. Stačí se jen ve vaně šikovně posunout pod proud vody z kohoutku a vydržet.

    Podívejte se, co radí pornoherečka pro prožívání silnějších orgasmů:

  • Tři v jednom

    Autor: iStock
    Máte-li k dispozici lubrikant, opět si vystačíte s prsty. A také s pohodlným ležením. Uvelebte se v posteli tak, abyste mohla využít obě ruce. Jednou začněte dráždit klitoris přesně tak, jak to máte nejradši, prsty druhé ruky mezitím vsuňte do vaginy a tlačte na její horní stěnu v místech, kde se nachází bod G. Pokud vám dělá dobře dráždění v anální oblasti, využijte malíček stejné ruky, na něj aplikujte lubrikant a lehce ho vsuňte do análního otvoru.

  • Polštářové blaho

    Autor: iStock
    Někdy stačí jen trocha tření, abyste docílila orgasmu, po němž se vám po těle rozlije blažený pocit. Lehněte si nahá na břicho a do podbřišku si vsuňte pevnější polštář, o který se zkuste třít. Sama si zvolte rychlost i intenzitu tak, jak vám to vyhovuje, a orgasmus se dostaví za chvíli!

Diskuse ke článku
.