Lucii Bílou už desítky let, co se pohybuje na české hudební scéně, lidé pamatují coby dlouhovlásku bez ofiny. Teď ale měla Zlatá slavice chuť trochu experimentovat a ve své „holčičárně“ (tak říká místnosti v otvovické vile, do které se chodí zkrášlovat) objevila černou paruku, která na první a možná i druhý pohled vypadá skutečně jako její vlastní černé vlasy.

Když si ji nasadila, patrně v tu chvíli váhala, jestli opravdu není čas na změnu. „Nebo...?“ napsala k selfie na instagramu a fanoušci hned začali, jako vždy u všeho, vyjadřovat své názory. „Né, dlouhý vlasy, to je ta správná koruna krásy!“ píše jedna z žen. „Sluší moc, ale nenechejte se ostříhat. S dlouhými vlasy vám to sluší o něco víc,“ zněl další spíše nesouhlasný názor. „Paruka, nebo opravdu ostříhané vlasy?“ nepoznávali někteří, jestli se zpěvačka skutečně nenechala ostříhat.

Názory fanoušků byly rozporuplné. Kromě těch, kteří změnu zavrhli, se našli i tací, co Lucii Bílé psali, že s krátkými vlasy a s ofinou vypadá mladší klidně o deset let. „Dneska jsem se trochu vyřádila, byla jsem tady v holčičárně asi hodinu a teď jsem zvědavá, jak se bude tvářit Radek, až mě uvidí,“ řekla v InstaStories zpěvačka. A jak bylo z reakce vidět, urostlý Filipi byl z proměny nadšený! Když za ním držitelka mnoha cen Zlatého slavíka přišla, hned se k ní začal lačně lísat. „Jste tu sama, slečno? Že bych se tak jako pokoukal. Ty vole, jako hodně dobrý...,“ nemohl se nabažit. „Tak jo, tak se mu to líbí,“ usoudila Lucie.

Že by tedy příští fotka s mikádem už nebyla s parukou, ale skutečně s novým účesem vytvořeným rukou šikovného kadeřníka? Nechme se překvapit!

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií