Herec před cestou na Kubu rozbil kvůli vztahu se studentkou Alenou (†18) manželství s druhou ženou Zuzanou. Dívka ale tragicky zahynula v den svých narozenin pod koly auta. Pepa byl zoufalý a odjel do Karibiku s myšlenkou ukončit život také.

Rozhodl se plavat až za obzor... Naštěstí ho přátelé zachránili. A pak se na pláži s údajně nejbělejším pískem na světě setkal s Remkem. „Já už jsem Josefa samozřejmě znal. Například z komedie Jáchyme, hoď ho do stroje i z večerníčků o maxipsu Fíkovi. On mě nejspíše ne,“ svěřil deníku Aha! v divadle Gong po 750. představení Čochtan vypravuje jediný český kosmonaut. „Pak jsme se občas vídali, ale protože jsme s manželkou Janou byli dlouho v zahraničí, máme velkou pauzu,“ prozradil Remek. Hodlá to dohnat, protože se při legendární komedii Jana Wericha (†75) skvostně bavil.

Může do StarDance

Vzdor tomu, že nejslavnějšího českého vodníka čekají už za dva a půl měsíce 78. narozeniny, lezl na jevišti do studny a ze studny jako mladík. Navíc téměř tři hodiny neslezl z jeviště. Přitom měl pořád dost energie útočit na bránice diváků. Když poprvé vykoukl ze studny, prohodil: „Budu na Primě!“ Svůj taneček zase okomentoval slovy: „Můžu do StarDance!“

Pepa přidával i trefné narážky na současnou politickou situaci. Jubilejní představení si vychutnali také jeho kolegové – hlavně Karel Gult (72), který se svým principálem všechna představení odehrál.

Video
Video se připravuje ...

AMFORA - Josef Dvořák 

Fotogalerie
25 fotografií