Práce prý Monice komplikuje rodinný život. S partnerem, kickboxerem Makhmudem Muradovem (29), se prý mají problém doma vůbec potkat. „Občas se na mě zadívá a podiví se, jak mi zase vyrostlo břicho,“ prozradila Monika Blesku. A dokonce se stále ještě nezná s Muradovými rodiči, tedy svou nastávající tchyní a tchánem. „Povídáme si jen přes skype, pojedu za nimi až s dítětem,“ dodala Monika, kterou teď čeká účast v porotě nového ročníku SuperStar.

Na plese se objevila také Eva Decastelo, která snad poprvé jela na akci, jež nemoderovala. Eva oblékla šaty dokonce dvoje - oboje z olomoucké půjčovny. Ty s odvážným výstřihem v průběhu večera vyměnila za kratší, aby mohla tancovat. I ona dorazila bez partnera - doprovod jí dělala paradoxně manželova ex Štěpánka Decastelo.

Šaty z půjčovny oblékla i Jitka Kocurová. Té prý děti na večer hlídala babička. I přesto, že se modelka za devět let svého mateřství podle vlastních slov nevyspala, vypadala skvěle. Díky synovi, který v dětství bojoval s četnými angínami a měl boreliózu, Jitka našla cestu k alternativní medicíně a začala v ní podnikat.

Fotogalerie
62 fotografií