Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Valentýn podle znamení. Jak se vám dnes bude dařit v lásce a vztazích?

/
  • (iStock)
    14. února 2020 ● 06:00

    Ať už jste zaláskovaní, nebo ne, dnešní den může být pro mnoho lidí významný, ovšem také velmi stresující. Jak bude dnešní den vypadat? Co se přihodí? V tom by vám mohla pomoci astrologie a její předpovědi. Možná pak bude vaše rozhodování, co právě dnes dělat, jednodušší.

    Dnes podle astrologů zažijeme některá planetární spojení, která mají potenciál udělat z Valentýna super den. „Měsíc bude ve znamení Štíra, díky čemuž se budeme mít tendenci spojit na hluboké úrovni a vyjadřovat svoje nejniternější pocity,“ říká astroložka Lisa Stardustová. „Očekávejte, že se srdce bude chvět a cítit se extrémně ve svých pocitech,“ dodává. Tyhle vášně budou dnes rozhodně velmi intenzivní. Dnes bude na naše pocity působit i retrográdní Merkur, který zkomplikuje sdělování našich pocitů. Co čeká jednotlivá znamení podle astroložky Lisy?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Tento den máte na své straně planetu Venuši a díky ní se budete cítit jako společenský motýl. Společnost sice milujete vždy, ovšem dnes to bude něco extra. Pokud jste nezadaní, určitě někam vyrazte do společnosti, kde byste mohli najít potenciálního partnera. Jestli zadaní jste, jděte do společnosti se svou drahou polovičkou a pořádně si to užijte.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Nezapomeňte si dnešní den pořádně zorganizovat, jedině tak se dočkáte úspěchu. Nestyďte se ukázat svého partnera veřejně, a nestyďte se mu vyznat lásku třeba na Instagramu – bude nadšen. Jste single a hledáte lásku? Pak hledat ať vyrazí pouze vážní zájemci o vztah, nikoli flirt. Jestli to myslíte tedy vážně, můžete se těšit na setkání s někým zajímavým, kdo vás zaujme.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Dnes je čas na romantiku, Blíženci. Máte-li partnera, jeďte někam na výlet, jste-li sami, vydejte se na cestu, možná tam potkáte někoho zajímavého. Změna scénáře a prostředí dělá zázraky. Dlouholetí partneři mohou znova zažehnout jiskru, když si udělají mini dovolenou. Pozor na případné zádrhele díky retrográdnímu Merkuru!

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Tento den byste měli, Raci, konečně projevit svoje emoce. Je na čase, aby dali volný průchod všem svým pocitům. Nejde o zábavné a povrchní interakce, ale o něco vážnějšího. Nespokojte se s ničím menším, než je hluboký cit, který vaše emocionální povaha vyžaduje.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Dnešní den aktivuje oblast vašeho grafu, který ovládá dlouhodobá partnerství a manželství. Hledáte-li někoho, kdo je ochoten jít dál a více do hloubky, a být s ním navždy, dnes máte šanci ho najít. A máte-li pocit, že někdo takový vedle vás už je, pak je to ideální den na darování prstenu.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    S vaší vládnoucí planetou Merkur budete dnes tak trochu pozadu. Panny i na Valentýna dávají přednost rutině a organizovaným aktivitám. Je to ale skvělý čas na nalezení stejně smýšlejícího partnera s podobnými zájmy. Randit s někým, kdo je vám podobný, pro vás bude znamenat obrat k lepšímu.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Jste opravdoví romantici, takže je jasné, že i když máte i dnes spoustu profesních povinností, udělejte si čas ve svém rozvrhu na roztomilé a sexy oslavy Valentýna. Naplánujte si pozdní noční setkání s vaším partnerem někde v odlehlejším baru a překvapte ho. Pokud budete ve svých plánech flexibilní, vaše rande bude dokonalé.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Vaší planetou je Měsíc, který je stejně jako vy velmi emocionální. Takže dnes je ten správný čas na posílení intimity ve vašem vztahu nebo na hledání někoho nového. Naplánujte si romantický večer v nějakém hotelu, kde jste ještě nikdy nebyli a váš partner bude nadšený. I jeden jediný den, který se bude odlišovat od těch ostatních, vyvolá spokojenost na obou stranách.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Chaotické vibrace retrográdního Merkuru vám v posledních dnech nepomáhají, zvláště pak pokud jde o peníze. Ovšem i tak si můžete užít naplno zábavný a romantický den či večer – pokud jste ale ochotní investovat svou kreativitu. Nedopusťte, aby vaše hrozící finanční situace stále v cestě pobavit se. Lisa Stardustová říká: „Naplánovat se dá i levný, a přitom hezký večer.“

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Pozor na přehnanou fantazii vašich pocitů, mohlo by to odvrátit pozornost od jiných priorit. Nelítejte v oblacích a zaměřte se na realitu. Přestaňte snít o večerních plánech a nechte tomu volný průběh. Zrovna vy to potřebujete. Zbavte se závaží na vašich nohách v podobě přílišného plánování a zbytečně neřešte. Vždyť je to jen obyčejný den…

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři nejsou známí tím, že by byli přehnaní romantici. Ovšem dnešní valentýnské vibrace v nich vyvolávají zvláštní pocity něžnosti. „Dnes je pravý čas na to, abyste skočili do neznáma a provedli něco, co jste ještě neudělali,“ radí astroložka Lisa. I když je to možná riziko, stojí za to – odměna totiž převáží každé riziko. Tak skočte!

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Navzdory dramatickým pohybům hvězd máte letos potenciální „volno“ pokud jde o Valentýna. Využijte uvolněnou energii k emocionálnímu spojení se svým partnerem. „Je to už dlouho, co jste společně něco prožili. Zkuste tedy právě dnes opětovně navázat mezi sebou vášeň a buďte sami sebou,“ říká Lisa Stardustová.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz