Vše začalo jednoho dne, kdy pohledná blondýnka Sterre Cordesová na Instagramu narazila na stránku Get Naked Australia (Svleč se do naha, Austrálie), kde se lidé neváhají svléknout na různých místech země, vyfotografovat se a odvážný snímek publikovat na sociální síti. Stránka se stala inspirací k tomu, aby se z ní stala blogerka. „Tak nějak mi to změnilo život a inspirovalo mě to. Vypadalo to jako velká sranda a rozhodla jsem se, že to musím zkusit,“ prozradila pro deník Daily Mail Australia.

Koupila proto letenky a vyrazila k protinožcům za dobrodružstvím a jak jinak procestovala křížem krážem nejmenší kontinent než zcela nahá! Přitom zažila mnoho nelehkých situací. Když scházela z hory, tak musela čelit pavoukům. Samozřejmě v tu chvíli byla bez šatů. „Nebyla tam žádná stezka a šla jsem úplně nahá. Cítila jsem se jako Bear Grylls,“ uvedla a dodala, že v Queenslandu zase přivedla do rozpaků jednoho muže, který ji pozoroval, jak se koupe nahá v řece.

„Viděl, že jsem se na něj podívala a překvapivě jsem se za svou nahotu nestyděla, ale jemu bylo trapně, že mě sledoval a utekl. Nahota stále přivádí lidi do rozpaků a je opravdu škoda, že lidé nedokážou ocenit to potěšení být nahý v nesexuální rovině,“ postěžovala si Sterre, která se snaží lidem ukázat krásu nahoty.

Sterre je navíc vášnivou kuchařkou. Na svém blogu publikuje různé recepty, které samozřejmě připravuje zcela nahá. Svou kuchařskou rubriku proto pojmenovala "nahé vaření." Nahá nejen procestovala Austrálii, ale také neváhá bez svršků vyrazit na snowboard, uklízet či farmařit.

Na sociálních sítích ji sledují samozřejmě hlavně muži, od nichž jí chodí leckdy nevhodné zprávy. „Také dostávám zprávy typu, „pošli nahé fotky“…což se nikdy nestane,“ uvedla pro deník Daily Stars Sterre. Obnažené fotky vznikají hlavně v odlehlých lokalitách. „Nechodím nahá na veřejných místech, jako jsou ulice. Nikdy jsem neskončila ve vězení. Nahá jsem na odlehlých místech,“ uvedla s tím, že také doufá, že její blog přiměje mladší generace, aby se nestyděli za svá těla.  

Fotogalerie
56 fotografií