Každá žena sní o tom, že jí její partner bude nosit květiny

Schválně. Kolikrát jste v poslední době své partnerce donesli květiny jen tak, pro radost? Na novoroční předsevzetí je pozdě, ale za dveřmi je Valentýn. Ten se jako začátek pěkné tradice z lásky přímo nabízí.

Jaké květiny mají ženy rády?

Asi každá žena má nějakou květinu, kterou miluje víc než všechny ostatní, a květinu, kterou nesnáší. Vy jako její partner takové květiny jistě znáte. Pokud ne, inspirujte se naším výběrem kytiček.

Autor: www.kvetinyonline.cz

Růže – královna květin

Mezi milenci nejrozšířenější květina. Symbolizuje lásku, která se zrodila z malého poupátka. Její cesta je trnitá, život se neodehrává jen na růžovém obláčku. Když ale překoná nástrahy, rozkvete a voní.

Víte, že každá barva růže symbolizuje něco jiného? Většina květina a jejich barev totiž promlouvají jazykem zvaným květomluva.

  • Bílá růže představuje nevinnost.
  • Růžová růže symbolizuje upřímnou a romantickou lásku.
  • Žlutá růže vyjadřuje platonickou lásku.
  • Rudá růže hovoří o smyslnosti a vášni.
  • Modrá růže je symbolem věrnosti a přátelství.
  • Zelená růže je raritou a vyjadřuje naději.

Čtěte také: Jaké je tajemství lilie?

Jednoduchá, a přece krásná gerbera

Květina s velkými květy pastelových barev je po růžích druhou nejoblíbenější květinou žen. K dostání je v mnoha barvách, na rozdíl od růže je nemusíte řešit. Gerbera jako taková je květinou lásky a věrnosti.

Víte, co se říká o ženách, které milují gerbery? Že jsou nenapravitelné romantičky.

Autor: www.kvetinyonline.cz

Orchidej symbolizuje lásku a věrnost

Exotická kráska s dlouhou výdrží. Rafinované květy, které vyjadřují lásku, věrnost, důvěru a úctu k druhé osobě. Proto je orchidej skvělou volbou pro tu, kterou milujete nejvíc na světě.

Jedna lilie nahradí i tři růže

Nádherná květina s překrásnou vůní. Rozkvétá květ po květu, takže bude ve váze dělat radost hodně dlouho. Symbolizuje nevinnost a krásu.

Náš tip: Nejste si výběrem vhodné kytice jisti? Inspirujte se předem sestavenými kyticemi k Valentýnu.