Česká kráska se o víkendu rozmluvila v prestižní italské televizní show Verissimo. Že je v očekávání, prý objevila společně s partnerem, jedním z dědiců automobilového koncernu Fiat Alessandrem Nasim (45). A vyvstalo dilema: Jak to říct klukům?

„A tak jsem jim oběma napsala dopis! Celé to navíc působilo, jako by ho napsalo přímo dítě, které čekám. Zároveň jsme si navzájem řekli, že je to na chvíli naše tajemství,“ svěřila Šeredová.

Se syny ale kvůli miminku uzavírá i další dohody. „Třeba že do porodu neprozradíme pohlaví,“ usmála se, když vysvětlovala, proč nemůže potvrdit ani vyvrátit šeptandu a informace magazínu Chi, podle nichž si nosí pod srdcem vysněnou holčičku.

Rodit ve 42 letech prý rozhodně neměla v plánu. „Přiznávám, že jsme se s Alessandrem o dítě snažili, ale nedařilo se to. A když jsme na to myslet přestali, najednou jsem otěhotněla! Bude to jeho první potomek, a tak je v rodině velmi očekáván,“ vyprávěla Alena v televizní talkshow.

Logicky také padl dotaz na případnou svatbu. „V Česku možná budu navždy paní Buffonovou, ale už jsem rozvedená, mám i italské občanství, tudíž vdát se můžu klidně zítra,“ zamrkala do kamery.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií