Bohumila (70) a Stanislav (69) Balonovi z Prahy: Díky výhře žijeme kulturně

Na výhře se manželé Bohumila (70) a Stanislav (69) Balonovi z Prahy podíleli společně. „Manžel ráno kupuje noviny, já odtrhnu nálepku a on pak posílá SMS,“ popsala Blesku dlouholetá čtenářka. Výhru oslavili společnou večeří, nějaké kačky utratili i na Vánoce. „Také jsme vyrazili na koncert na Barče, kde hrají skupiny, které se nám líbí,“ pochlubila se paní Balonová. A zbylo i na vstupenky do divadla. „Chodíme s manželem do různých divadel. Třeba do Národního nebo do Stavovského, kde jsme byli na Kouzelné flétně,“ prozradila s tím, že oba spřádají další plány. „Už jsme se s manželem bavili o tom, že v pátek zase začíná Trhák. Tak uvidíme,“ dodala.

Růžena Slavíková (72) z Pluhova Žďáru: Stále se raduji

Trhák přinesl obrovskou radost Růženě Slavíkové z Pluhova Žďáru na Jindřichohradecku. „Byla to moje první výhra za 72 let života. Tak se z ní pořád těším. Mám ji stále na účtu. Když z ní něco vezmu, tak to zase vrátím, aby neubývala,“ popsala Růžena Slavíková z Pluhova Žďáru na Jindřichohradecku. V dohledné době ale bude potřebovat nový kotel a pračku. „Tak pak jen něco doplatíme,“ prozradila své plány s penězi.

Josef Hustý (69) ze Zlína: Příjemné kapesné do Ameriky

„Vyhrál jsem týden před tím, než jsem jel do Ameriky, takže se mi peníze hodily jako kapesné,“ svěřil se Josef Hustý ze Zlína a pokračoval: „Blesk čtu každý den, neumím si představit kávu bez něj. Nejdřív si přečtu hlavní stránku a pak to beru odzadu – křížovku, horoskop, sport a skončím na politice, kde se rozčílím,“ říká s odkazem na změnu DPH u piva. Sice prý moc nevěří, že může mít takové štěstí dvakrát, ale Trhák se chystá hrát i tentokrát.

Ivan Heisar (72) z Brna: Byla oslava a bude televize

„Výhra byla fajn. Udělali jsme si rodinnou oslavičku. Větší část peněz jsme si zatím uložili. Na jaře, až začneme jezdit na chatu, si tam chceme pořídit novou televizi,“ plánuje Ivan Heisar z Brna. Ze štěstí ve hře se raduje ještě teď. „Nikdy jsem nic většího nevyhrál. V Blesku jsem občas také vyhrál kredit na BleskMobil. Jsem spokojený a trhat budu zase,“ dodal.

Jaroslava Zbořilová (75) z Olomouce: Koupila jsem nábytek

Poprvé v životě vyhrála i Jaroslava Zbořilová z Olomouce. „Překvapilo mě to. Bylo to moc příjemné. Stěhovala jsem se, tak jsem peníze použila na nábytek,“ uvedla. Za zbývající část peněz nakoupila na Vánoce dárky pro vnoučata. „Výhra se mi opravdu hodila. Blesk kupuji dál a nově ho mám předplacený. Teď jsem k předplatnému Blesku dostala zdarma set-top box. Zůstávám věrná,“ dodala.

Fotogalerie
6 fotografií