Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ze žárlivosti podřezal hvězdu (†17) instagramu: Fotky mrtvoly pak zveřejnil na síti

Autor: shp - 
11. února 2020
11:14

Nechodil s ní, nebyla jeho partnerkou, ale přesto do ní byl až chorobně zakoukaný. Když na koncertu v New Yorku políbila Bianca Devinsová (†17) jiného muže, dostal Brandon Clark (21) žárlivý amok. V něm pak hvězdu instagramu podřezal a krvavé fotky její mrtvoly zveřejnil na sociální síti. K děsivému činu se vrah nyní doznal.

Clark se s Biancou vydal loni 13. července na hudební koncert zpěvačky Nicole Dollangangerové. Do hvězdy sociálních sítí, která měla na instagramu 170 tisíc sledujících uživatelů, byl zamilovaný. Když ji uviděl, jak se líbá s jiným mužem, ruply mu nervy. O den později ji brutálně zabil. Nožem jí podřezal hrdlo a několikrát ji bodl i do těla.

Vrahova omluva

Zmrzačenou a zakrvácenou mrtvolu dívky, která se chtěla stát v budoucnosti psycholožkou, pak nafotil a zveřejnil hned na sociální síti a komunikační platformě Discord. Clark se nyní u soudu podle Spectrum News doznal. Svého činu dokonce litoval a v jednací síni se omluvil pozůstalým i samotné Biance za peklo, které dívce způsobil.

Nezasloužila si to, co se stalo. Myslím, že si musím uvědomit, že to, co jsem udělal, už nelze vzít zpět, nehledě na to, jak moc bych si to přál. Musím tomu čelit. Omlouvám se všem lidem, kteří ji znali a milovali. Omlouvám se všem, které to zasáhlo, každému, kdo viděl ty děsivé fotky. Vím, že omluva nestačí a nevrátí to, co jsem udělal. Přál bych si, kdybych teď mohl udělat víc,“ prohlásil vrah.

Vzkaz od sestry do nebe

Podle žalobce dostane Clark nejvyšší možný trest za vraždu, což je 25 let vězení, nebo dokonce doživotí. Vzhledem k popularitě Biancy a úniku krvavých fotek na internetu, se případ dočkal velkého zájmu veřejnosti. „Odpočívej v pokoji. Tak moc tě miluji a vždy budu,“ poslala do nebe vzkaz sestra zavražděné Liv.

luppe ( 16. února 2020 23:33 )

Plesku. Dcery našly s vrahem. Vrať se do školy ty magore co neumíš mateřštinu. 😀 Po vás číst je na zblití. 😕

__hornak__dolnak__ ( 11. února 2020 14:15 )

Zkurve..nej zapad a jeho kapitalismus🤮👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání