Osm zbrusu nových dílů seriálu Kameňák vyplní na Nově několik po sobě jdoucích pátečních večerů. Fanoušci svérázného humoru se mohou těšit na Václava Vydru (64), Veroniku Žilkovou (58), Martina Dejdara (54) nebo Pavla Kikinčuka (60) už tento týden ve 20,20, kdy se v takzvaném „prime time“ postaví komediálnímu seriálu Poldové a nemluvně a zábavné talkshow Všechnopárty na ČT1, a kulinářské reality show s Zdeňkem Pohlreichem (62) Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět, což je vlajková loď FTV Prima.

Není to poprvé, co se Kameňák, dějově vycházející ze stejného základu jako oblíbená stejnojmenná komedie Zdeňka Trošky (66), objeví na televizních obrazovkách. Už loni jich Nova odvysílala osm a setkala se s velmi kladným přijetím diváctva. I když kritici si týden co týden nebrali servítky a nenáročný příběh sestavený z více či méně známých anekdot strhávali (na ČSFD má v hodnocení pouze 18% a je klasifikován jako jeden z nejhorších seriálů), ve skutečnosti jej v průměru sledovalo týden co týden téměř 960 tisíc diváků starších 15 let.

Reprízované díly sice už takový úspěch neslaví, do žebříčku páteční sledovanosti se ani nedostávají, od uvedení nových epizod si Nova nepochybně slibuje příliv nových diváků, zvědavých na pokračování rozverných osudů obyvatel Kameňákova, jimž šéfuje starosta Pepa Novák. První díl se bude točit okolo inspekce z ministerstva, která městečko, kde nic nefunguje tak, jak by mělo, hodlá vyloučit ze soutěže o Pozitivní město roku za neplnění podmínek…

VIDEO: Ze seriálu kameňák: Taková ňadra jste ještě neviděli! 

Video
Video se připravuje ...

KAMEŇÁK: Taková ňadra jste ještě neviděli! TV Nova

Fotogalerie
40 fotografií