„Adamova dcera Johanka má školu a kroužky v Ostravě. Autobus z Fulneku do města jezdí svátečně a je to kolem pětatřiceti kilometrů. Pro tu holku to je naprosto svízelné,“ potvrdila pro Aha! Pavlíkova slova Heidi, která byla léta vdaná za jeho otce Ivo Pavlíka(†84). Právě kvůli nemožnosti dojíždění se rodina do domu v obci Pohořílky u Fulneku nemůže s celou svou rodinou přestěhovat, i když by si Adam jistě přál, aby nemovitost po jeho mamince zůstala v rodině. Jenže i matka zesnulé zpěvačky Věra Špinarová starší žije v Ostravě a i ona už potřebuje péči.

Pro Adama nebylo snadné rozhodnutí dát vilu k prodeji. Tři roky pendlování kvůli pejskovi, který v domě zůstal, už mu ale stačily. „V domě ve Fulneku ale musí pořád někdo být kvůli Nerovi. Takže v tom domě vlastně žije pes a lidé se tam kvůli němu střídají, protože bydlet tam nemohou. Přitom údržba a provoz domu jsou nesmírně finančně náročné. A kvůli psovi je to vážně nesmysl,“ objasnila Heidi.

Pavlík prý zkoušel přestěhovat i psa, jenže ani to se nesetkalo s účinkem. „Čtyřletého Věřina vlčáka Nera skutečně do paneláku v Ostravě, kde s rodinou Adam žije, nepřestěhuje. Zkoušel to, nejde to. To není pes, to je lev,“ prozradila zpěvačka.

Pokud se Věřin dům ale teď prodá minimálně za sedm milionů korun, Adam bude mít dost prostředků na to, aby postavil nový dům hned za Ostravou. Nerovi pak bude moci pořídit mimořádně luxusní boudu s královským výběhem. „A do nového domu, kde to bude mít Johanka pár minut do centra, může přestěhovat nejen Nera, ale i babičku,“ raduje se Heidi.

Ta do vilky také sem tam zavítala, jelikož ji Adamova kapela vzala pod svá křídla a v domě se tak občas konaly schůzky skupiny. „Pro kapelu to bylo také dost daleko, navíc mají svou zkušebnu. Takže kapela do toho domu jezdila spíš jen občas na takové pětidenní soustředění, na kterém se hrálo i bavilo zároveň,“ dodala Janků, že teď je s tím konec.

VIDEO: Heidi Janků se zhroutila ve studiu Blesku: Promluvila o dvou letech pekla!

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků se zhroutila ve studiu Blesku: Promluvila o dvou letech pekla! Blesk TV

Fotogalerie
74 fotografií