Úspěšný filmový producent poslal deníku New York Post e-mail, v němž se jal lednový špás se silikonovou sexbombou uvést na pravou míru. Žádost o ruku prý nevzešla od něj, jak tvrdí Pamela, nýbrž od ní.

A to formou SMS zprávy. „Když mi napsala, že si mě chce vzít, splnil se mi sen. A to jsem v té době byl zasnoubený, ta dáma se ke mně dokonce měla stěhovat,“ překvapuje.

Ale protože prý Pamelu celých 30 let miloval, rozhodl se pro ni. „Nechal jsem pro ni všeho, přivítal jsem ji s otevřenou náručí plnou lásky,“ vyznal se, aby se záhy do herečky pustil za její tvrzení, že hlavním důvodem krachu vztahu bylo Petersovo manipulativní chování.

„Všechno, co říká, je lež. Manipulativní? Tím má na mysli, že jsem uhradil její závazky? Dlužila 200 tisíc dolarů (4,57 mil. Kč, pozn. red.) a já za ni vše zaplatil, protože byla na mizině. Kompletně jsem jí vybavil šatník,“ tvrdí.

„A místo vděku se ještě dočkám osočování?!“ ulevil si a na závěr si nasypal popel na hlavu: „Největší hlupák je starý hlupák.“ Druhá strana palbu opětovala, sexbomba přes svého mluvčího vzkázala: „Tato prohlášení nejsou jen zcela vymyšlená, jsou směšná.“

Konec přes SMS

Oba se shodli alespoň na tom, že vztah ukončil Peters. A volil stejnou formu jako Andersonová při žádosti o ruku – esemesku. „Celá ta věc s manželstvím mě vyděsila. Uvědomil jsem si, že ve svém věku chci prostý, klidný život, ne mezinárodní milostnou aféru. Bude lepší, když si od sebe odpočineme,“ napsal Pamele po devíti dnech svazku.

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka. youtube.com, NBC

Fotogalerie
132 fotografií