Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Ty v*le.“ Na Rusy z výtahů vykoukl Putin, málem vyskočili z kůže. Vše zachytilo video

Aktualizováno -
12. února 2020
13:40
Autor: sova - 
12. února 2020
13:32

Ruský youtuber Bashir Dikhov umístil do výtahu jednoho z moskevských rezidenčních bloků portrét prezidenta Vladimira Putina. Na kameru poté zaznamenával jejich překvapené reakce. Navzdory tomu, že hlava Ruské federace má ve své zemi podporu 69 procent obyvatel, v hlavním městě je její popularita výrazně nižší. A patrné je to i z reakcí některých z obyvatel domu.

Zatímco někteří si s verbálním hodnocením nové „výzdoby“ výtahu hlavu nelámali, jiní z cestujících byli viditelně zaskočeni. Mnoho z nich také kontrolovalo, jakým způsobem je obraz na stěně výtahu připevněn.

„Dobrý večer,“ pozdravila prezidenta pobavená dvojice mladých žen, která se nemohla přestat smát. A stejně tak nemohla z výtahu odejít, než stihla pořídit „povinnou“ fotografii s portrétem prezidenta na neobvyklém místě.

Video  Muž pověsil obraz Putina do výtahu. Sledoval reakce lidí.  - Youtube Блог Бабули
Video se připravuje ...

Jiná žena upozorňovala svou spolucestující na přítomnost kamery v rohu výtahu a svůj úsměv zakrývala rukou.

V jednu chvíli přilepený obraz ze stěny dokonce spadl. Znejistěný cestující se jej ale rozhodl vrátit na původní místo. Občanská povinnost se totiž nemá zanedbávat, obzvlášť když na vás míří průmyslová kamera.

Poslední muž na videu reaguje raději až po výstupu, i tak ale mikrofony jeho výmluvnou reakci zachytí: „Ty v*le, to si snad dělají p*del.“

Zobrazit celou diskusi