Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pyromanka (25) měla sex s důchodci, pak jim podpalovala domy. Zavřeli ji za žhářství

Angličanka Laura Mallettová (25) souložila a popíjela alkohol se staříky. Pak jim podpalovala obydlí.
Angličanka Laura Mallettová (25) souložila a popíjela alkohol se staříky. Pak jim podpalovala obydlí.  (Autor: South Yorkshire Police/profimedia.cz)
Autor: shp - 
12. února 2020
22:00

Skončila za mřížemi a teď si už neškrtne ani zápalkou. Angličanka Laura Mallettová (25) dostala devět let vězení za to, že podpálila dům staříka (65), který jí odmítl podat alkohol. U soudu pak vyplulo na povrch, že souložení s důchodci a následné podpalování jejich majetku bylo Lauřinou oblíbenou kratochvílí.

Nejmenovaný stařík vzal v dobré víře k sobě domů v Rotherhamu Lauru během Silvestra. Gerontofilní žhářka chtěla, ať jí nalije alkohol. On odmítl a odešel nahoru. Laura mezitím podpálila gauč a z domu pláchla. Důchodci se naštěstí podařilo z ohnivé pasti utéct.

Staříka zachránil policista

Když se dostal ven, potkal policistu mimo službu, který mu pomohl společně se sousedy dostat se do útočiště na blízké adrese, zatímco požárníci hasili jeho obydlí. Muž skončil v nemocnici, ale nic vážného se mu nestalo. Žhářku se později podařilo strážcům zákona zatknout.

Díky kolemjdoucímu policistovi a rychlé a odvážné reakci sousedů, byla oběť zachráněna z obydlí a přepravena do bezpečí. Muž strávil dva dny v rotherhamské nemocnici kvůli inhalaci kouře,“ uvedl podle webu Metro konstábl Paul McIntyre.

Sex, alkohol, důchodci a oheň

Malletová skončila za mřížemi, kde si má pobýt devět let. Soud totiž zjistil, že žena v minulosti vyhledávala několikrát společnost až o 40 let starších mužů, se kterými popíjela alkohol a následně jim podpalovala obydlí. Její nebezpečné zálibě však byla učiněna přítrž.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání