Tom Hanks (63), jeho žena Rita Wilsonová (63), Salma Hayeková (53), Regina Kingová (49), představitel Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody Rami Malek (38) či tvůrkyně oscarového selfíčka Charlize Theronová (44). Všichni ti se vměstnali na společnou fotografii pořízenou poslední jmenovanou hvězdou, tedy blonďatou herečkou známou z filmu Zrůda, přímo na sedadlech Dolby Theatre – místa, kde se 92. ročník prestižní události odehrával.  

Stalo se to už pomalu takovou oscarovou tradicí. Každý rok se z pozvaných umělců najde někdo, kdo se osmělí, sdruží největší hvězdy, které se kolem něj v tu chvíli nacházejí, natáhne ruku a zmáčkne spoušť fotoaparátu, povětšinou na svém telefonu. Výsledné snímky se pak objevují na oficiálních profilech zvěčněných hvězd a připomínají, že i celebrity jsou lidé. A i je baví pořizování snímků sebe sama, i když se leckdy tváří, že jsou nad věcí.

„V dobré společnosti,“ okomentovala snímek jeho autorka Charlize Theronová, na kterém zachytila atmosféru předávání cen Oscar v roce 2020. Blonďatou herečku původem z jihoafrické republiky na oscarový ceremoniál doprovodila její maminka, která se na snímku mezi největšími z hollywoodských hvězd pyšně a pobaveně usmívá.    

VIDEO: Móda na Oscarech: Co oblékli Pitt, Zellwegerová?

Video
Video se připravuje ...

Móda na Oscarech: Co oblékli Pitt, Zellwegerová, Pacino a zbytek Hollywoodu? Reuters

Fotogalerie
68 fotografií