Přestože jsou fanoušci někdejší Posh Spice schopni odpustit své oblíbenkyni leccos, tentokrát, zdá se, i Victoria Beckhamová přestřelila. Hvězdná manželka slavného exfotbalisty Davida (44) se totiž předvedla jako ukázkový pokrytec!

Kabelka Hermés, kterou hrdě nosí, je totiž vyrobena ze skutečné krokodýlí kůže. Tento módní doplněk, jenž se dá sehnat za zhruba 1,6 milionů korun, přitom vynesla na veřejnost jen měsíc poté, co prohlásila, že její módní a kosmetické výrobky nejsou testovány na zvířatech. A tvářila se přitom jako největší ochránkyně zvířat na světě!

Kromě toho se zhruba před sedmi měsíci bývalá zpěvačka Spice Girls chvástala, že ze svého šatníku vyřadila všechny kožené kabelky. Elis Allenová, ředitelka organizace PETA, její rozhodnutí veřejně vychválila až do nebes. Jako by šlo o ušetření života mnohým zvířatům, co v tomto byznysu krutě trpí. Jak se však zdá, po půl roce je všechno zase jinak a na Týdnu módy čtyřnásobná matka a samozvaná »matka Tereza« Beckhamová připravila pro všechny hodně studenou sprchu.

Nejhorší na celé věci je fakt, že firma Victorii poslala kabelku Hermés, co je považována za jednu z nejluxusnějších na světě, vyrobenou z veganské kůže, ale ona i tak nosila tu z pravé kůže! Musela si přitom být moc dobře vědomá toho, jak vysoko je stanovená daň za krásu této kabelky.

Skryté kamery ve vietnamské firmě, kde tyto módní doplňky vznikají, odhalily zdejší brutální praktiky. Nebozí krokodýli jsou tam zaživa stahovaní z kůže v pouhých patnácti měsících života, které prožijí ve tmě a v maličkých klecích…

VIDEO: Victoria tančí v ulicích

Video
Video se připravuje ...

Victoria tančí v ulicích Instagram

Fotogalerie
62 fotografií